Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: «Τιμωρία» με σκουπίδια στο αυτοκίνητο οδηγού που πάρκαρε παράνομα

Θεσσαλονίκη: «Τιμωρία» με σκουπίδια στο αυτοκίνητο οδηγού που πάρκαρε παράνομα

Ο οδηγός πάρκαρε παράνομα στη Θεσσαλονίκη και σίγουρα το μετάνιωσε. Άγνωστοι είχαν αφήσει πάνω στο όχημα, σακούλες με σκουπίδια… 

Το παράνομο παρκάρισμα δεν πέρασε απαρατήρητο και… ατιμώρητο στη Θεσσαλονίκη. Άγνωστοι που πιθανότατα ήθελαν να πετάξουν τα σκουπίδια τους σε κάδους, αποφάσισαν να τα αφήσουν πάνω στο όχημα. Η σχετική φωτογραφία κάνει το γύρο του διαδικτύου, με τα σχόλια των χρηστών να δίνουν και να παίρνουν.

Με τον δικό τους τρόπο αποφάσισαν να «τιμωρήσουν» κάποιοι έναν ασυνείδητο οδηγό, ο οποίος παρκάροντας το αυτοκίνητό του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, έκλεισε δύο κάδους απορριμμάτων.

Η εικόνα καταγράφηκε το μεσημέρι της Κυριακής, κοντά στην πλατεία Αντιγονιδών στη Θεσσαλονίκη.  Όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία που δημοσίευσε το thestival.gr, το σταθμευμένο αυτοκίνητο κλείνει τόσο των κάδο απορριμμάτων όσο και αυτόν της ανακύκλωσης.

Έτσι κάποιοι αποφάσισαν να τιμωρήσουν με τον δικό τους τρόπο τον οδηγό. Όχι μόνο σήκωσαν τους υαλοκαθαριστήρες αλλά γέμισαν το παρμπρίζ του αυτοκινήτου με σακούλες γεμάτες σκουπίδια.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις