Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Την σκότωσε, την έκαψε και… έψαχνε στο ίντερνετ “για τη σήψη ενός πτώματος”

Θεσσαλονίκη: Την σκότωσε, την έκαψε και… έψαχνε στο ίντερνετ “για τη σήψη ενός πτώματος”
Intime Αρχείο

Σοκαριστική υπόθεση στην Θεσσαλονίκη. Στο επίκεντρο μία γυναίκα που εδώ και 2,5 χρόνια έχει εξαφανιστεί και φέρεται να έχει δολοφονηθεί! Τα ναρκωτικά, η αγορά οινοπνεύματος σε ποσότητες – μαμούθ και όλες οι λεπτομέρειες του εγκλήματος.

Καταιγιστικές εξελίξεις για την υπόθεση μίας 40χρονης τοξικομανούς στη Θεσσαλονίκη. Η γυναίκα που αγνοείται από το 2018 φέρεται να έχει βρει τραγικό θάνατο στα χέρια του φίλου της.

Οι διωκτικές αρχές στη Θεσσαλονίκη φαίνεται να καταλήγουν στην εκδοχή ότι η 40χρονη έπεσε θύμα δολοφονίας από τον 38χρονο, επίσης, τοξικομανή, ο οποίος κρατείται στο αστυνομικό μέγαρο της συμπρωτεύουσας.

Ο άνδρας συνελήφθη την Πέμπτη (28.05.2020) σε εκτέλεση εντάλματος που εκδόθηκε σε βάρος του για “ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση” και την επόμενη εβδομάδα θα οδηγηθεί ενώπιον τακτικής ανακρίτριας προκειμένου να απολογηθεί.

Οι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης άρχισαν να ερευνούν την υπόθεση λίγο καιρό μετά την εξαφάνιση της 40χρονης, το Δεκέμβριο του 2018. Η ίδια ζούσε μόνη της στην Σταυρούπολη αλλά ουδέποτε αναζητήθηκε από συγγενείς της.

Θεσσαλονίκη: Ξετυλίγεται το κουβάρι – Οι αναζητήσεις στο ίντερνετ

Γείτονάς της – που είναι αστυνομικός – παρατήρησε ότι είχε αρκετό διάστημα να την δει, γεγονός που του προκάλεσε εντύπωση οπότε απευθύνθηκε στις αρμόδιες Αρχές. Υπό αυτές τις συνθήκες ξεκίνησαν έρευνες και στο πλαίσιο αυτό έγινε άρση του τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου της γυναίκας. Από το υλικό που συγκεντρώθηκε βρέθηκε στο “κάδρο” των Αρχών ο 38χρονος.

Ο ίδιος εξεταζόμενος από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Εγκλημάτων κατά Ζωής Θεσσαλονίκης φαίνεται αρχικά πως προσπάθησε να παραπλανήσει τις αρχές ισχυριζόμενος ότι η 40χρονη ταξίδεψε στο εξωτερικό, ενώ την ίδια ώρα εμφανίζεται να κάνει συναλλαγές με τις κάρτες της, και μέσω του Διαδικτύου να αναζητεί πληροφορίες για το “τι συμβαίνει στο ανθρώπινο σώμα όταν πεθαίνει” και στοιχεία “για τη σήψη ενός πτώματος” κ.ά., όπως περιγράφεται στην δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του.

Θεσσαλονίκη: Μυστικά και ψέμματα

Καθώς ο κλοιός άρχισε να σφίγγει γύρω από το πρόσωπό του, ο 38χρονος – κατόπιν νέας εξέτασης – υποστήριξε ότι έπειτα από ενδοφλέβια χρήση ναρκωτικών (κοκαΐνης) που έκανε με την 40χρονη, την… πέταξε αναίσθητη σε κάδο με μπάζα όπου την άφησε να πεθάνει.

Ο παραπάνω ισχυρισμός όμως – σύμφωνα με δικαστικές πηγές – κρίθηκε ότι δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και το ενδεχόμενο που ερευνάται βάσει του προανακριτικού υλικού είναι ο 38χρονος να σκότωσε πρώτα την γυναίκα και στη συνέχεια να έκαψε το πτώμα σε σόμπα που διέθετε στο σπίτι του, προκειμένου να εξαφανίσει κάθε ίχνος της.

Προς την κατεύθυνση αυτή έγινε έρευνα για μεγάλες ποσότητες οινοπνεύματος που φέρεται να αγόρασε σε διάστημα που συμπίπτει χρονικά με την εξαφάνιση. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 38χρονο στο σπίτι του στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης για κατοχή μικροποσότητα κάνναβης και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο αυτόφωρο.

Την ίδια ώρα ο εισαγγελέας πλημμελειοδικών Γιώργος Νούλης απήγγειλε σε βάρος του δίωξη για “ανθρωποκτονία από πρόθεση” και εκδόθηκε ένταλμα από την ανακρίτρια, βάσει του οποίου κρατείται για να απολογηθεί τη Δευτέρα (01.06.2020).

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις