Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Της έκαναν αγνώριστο το πανάκριβο αυτοκίνητο που αγόρασε – Το ξέσπασμα της κοπέλας (pics)

Θεσσαλονίκη: Της έκαναν αγνώριστο το πανάκριβο αυτοκίνητο που αγόρασε – Το ξέσπασμα της κοπέλας (pics)

Τρόμαξε να αναγνωρίσει το πανάκριβο αυτοκίνητο που αγόρασε. Η κοπέλα από τη Θεσσαλονίκη ξεσπά…

Η αλήθεια είναι πως η οδήγηση ενός ξεχωριστού μοντέλου σκορπά απίστευτες εμπειρίες συγκίνησης, σε όσους γίνονται ένα με το αυτοκίνητο που οδηγούν! Αυτό βίωνε και η ακροάτρια του Ράδιο Θεσσαλονίκη, Όλγα, η οποία δέχτηκε άνανδρη τρομοκρατική επίθεση από άγνωστο, που προκάλεσε απίστευτες καταστροφές στο προσωπικό της αυτοκίνητο, ένα Audi TT.

Οι εκτεταμένες ζημιές, του οχήματος περιλαμβάνουν, την ρίψη λαδομπογιάς στο εσωτερικό σε ταμπλό και καθίσματα, μετά από παραβίαση και ένα σκίσιμο που προκλήθηκε στην τέντα του Audi! Και να τανε μόνον αυτό; Ο αδίστακτος δράστης προχώρησε στην αχρήστευση των δύο πισινών ελαστικών του οχήματος σκίζοντάς τα με απίστευτη μανία!

Όπως ανέφερε η Όλγα, τα εν λόγο ελαστικά είχε αντικαταστήσει πριν από 3 εβδομάδες! Το καρέ της αθλιότητας συμπληρώνουν τα δύο καπό και το παρμπρίζ του αυτοκινήτου τα οποία δέχτηκαν grafity με σπρέι, και επίσης λαδομπογιά γκρί χρώματος! Δείτε τις εικόνες που δημοσίευσε το thessnews.gr…

“Μέχρι εχθές το θεωρούσα μεγάλη ξεφτίλα όλο αυτό που ζώ ενάμιση χρόνο τώρα”, αναφέρει το Θύμα, η Όλγα Μέρμηγκα, και δυστυχώς το έχουν ζήσει κι άλλοι άνθρωποι, είτε άνδρες, είτε γυναίκες! “ΜΗ παιδιά ΜΗ κρύβεστε πρώτα εμείς οφείλουμε να προστατέψουμε τον εαυτό μας”. Όσο δεν αντιδρούμε αυτοί συνεχίζουν! Ότι και να έχει γίνει κανείς δεν έχει το δικαίωμα να εισβάλει σε ξένη ιδιοκτησία και να καταστρέφει ξένη περιουσία!

Αφορμή για το ξέσπασμα και την αγανάκτηση του μπούλινγκ που εδώ και ένα χρόνο δέχεται η Όλγα, στάθηκε ένας χωρισμός, που η αντίθετη πλευρά δεν έκανε αποδεκτό, παρενοχλώντας συχνά πυκνά κάνοντας την ζωή της μαύρη!

Συνεχίζοντας την εξομολόγησή της η “γρήγορη Όλγα” ,οποία συμμετέχει σε αγώνες αυτοκινήτου, και αποτελεί κριτή αγώνων moto cross, τα εξής: “Κι όμως υπάρχουν και τέτοιοι «άνδρες» που κρύβονται πίσω από αποκρύψεις και απειλούν ακόμα και στον χώρο εργασίας μου. Βεβαίως και υπάρχουν μηνύσεις, το όνομα του… και στοιχεία έχουν δοθεί στην αστυνομία και στους δικηγόρους όπως και σε ανθρώπους του φιλικού περιβάλλοντος. Αποδεικτικό στοιχείο πλέον είναι και το facebook οπότε, σε μελλοντική κακοποίηση είτε του αυτοκινήτου μου είτε δική μου, θα υπάρχει κι εδώ. Δεν ξέρω αν έχω κάνει κάτι σημαντικό στη ζωή μου εκτός απ τα παιδιά μου αλλά ένα είναι το σίγουρο: Δεν τα παρατάω ποτέ!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις