Κυριακή, 5 Μαΐ
22oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Το συνεργείο άφησε τον δρόμο σε αυτή την κατάσταση – Δείτε τη «λύση» που σκέφτηκαν

Θεσσαλονίκη: Το συνεργείο άφησε τον δρόμο σε αυτή την κατάσταση – Δείτε τη «λύση» που σκέφτηκαν

Πρόκειται για ένα κεντρικό δρόμο στη Θεσσαλονίκη, από τον οποίο περνάει και λεωφορείο. Ένα δρόμο που γίνεται viral τις τελευταίες ώρες…

Ο δρόμος στη Θεσσαλονίκη έχει μία μεγάλη τρύπα που όπως φαίνεται δεν λέει να κλείσει με τίποτα. Το συνεργείο που δούλευε για ώρες δεν έλυσε το πρόβλημα και πλέον οι νέες εικόνες προκαλούν αίσθηση. Αφού κάποιοι για να περιορίσουν τον κίνδυνο σκέφτηκαν να μεταφέρουν ένα κάδο απορριμμάτων που βρισκόταν λίγο πιο κάτω!

Απίστευτο κι όμως ελληνικό, στον Εύοσμο. Τοποθέτησαν κάδο απορριμμάτων για να καλύψουν μία τρύπα για την προστασία πεζών και οδηγών, ενώ πριν από λίγες ώρες την είχαν καλύψει συνεργεία.

Όπως μπορείτε να δείτε, μια τρύπα μεγάλων διαστάσεων αντικρίζουν οι διερχόμενοι στην συμβολή των οδών 26ης Οκτωβρίου με Πλάτωνος, στην οποία μέχρι πριν από λίγες ώρες πραγματοποιούσαν εργασίες αποκατάστασης τεχνικά συνεργεία του δήμου. Ωστόσο, όπως φαίνεται από το αποτέλεσμα οι εργασίες δεν απέδωσαν.

Άραγε πόσο δύσκολο είναι να κλείσει με ασφάλεια μια τρύπα στο οδόστρωμα; Έτσι, η τρύπα επανεμφανίστηκε μετά από λίγες ώρες προφανώς λόγω της προχειρότητας των εργασιών και οι υπεύθυνοι μέχρι να την αποκασταστήσουν ξανά, προτίμησαν να τοποθετήσουν για ασφάλεια τον κάδο απορριμμάτων.

Και ιδού το αποτέλεσμα! Να σημειωθεί ότι ο δρόμος στον οποίο έχει δημιουργηθεί – άγνωστο πότε- η τρύπα είναι κεντρικός και από το σημείο διέρχεται λεωφορείο. Δείτε το βίντεο του grtimes.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις