Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: «Τον άρπαξαν και τον χτυπούσαν στο κεφάλι» λέει η μητέρα του 21χρονου που ξυλοκοπήθηκε άγρια

Θεσσαλονίκη: «Τον άρπαξαν και τον χτυπούσαν στο κεφάλι» λέει η μητέρα του 21χρονου που ξυλοκοπήθηκε άγρια

«Τον άρπαξαν, τον έβγαλαν έξω και ξεκίνησαν να τον χτυπούν στο κεφάλι» λέει στο newsit.gr η μητέρα του 21χρονου που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού τα ξημερώματα της Κυριακής (11.06.2023) στην Θεσσαλονίκη.

Όλα έγιναν όταν ο 21χρονος επέστρεφε από νυχτερινή διασκέδαση μαζί με δύο γνωστές του, οι οποίες, όπως μας μεταφέρει η μητέρα του θύματος του ζήτησαν να τις γυρίσει στο σπίτι, επειδή μένουν στην ίδια περιοχή της Θεσσαλονίκης. Τότε φαίνεται να έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από μια παρέα ανδρών λόγω ερωτικής αντιζηλίας.

Ο 21χρονος, όπως λέει στο newsit.gr, η μητέρα του, «έχει κατάγματα στην μύτη, είναι σπασμένα τα δόντια του, είναι γεμάτος μώλωπες και καρούμπαλα στο κεφάλι, είναι πρησμένος. Είναι σε πάρα πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, είναι φοβισμένος, έχει τρομάξει, είναι ανήσυχος για το μέλλον. Είναι τραγικό αυτό που συνέβη χωρίς να έχει προηγηθεί κάτι, στην ουσία από μια εξυπηρέτηση που πήγε να κάνει».

Το χρονικό

Στην συνέχεια, η μητέρα του 21χρονου περιγράφει πως έγινε το περιστατικό. «Όλα έγιναν τα ξημερώματα της Κυριακής, σε μια νυχτερινή έξοδο που ήταν με την παρέα του και ήταν και αυτές οι κοπέλες, τις οποίες γνωρίζει γιατί είμαστε μια μικρή κοινωνία. Οι κοπέλες του ζήτησα να τις επιστρέψει για να μην πάρουν ταξί, αφού θα πήγαιναν στο ίδιο μέρος και προσφέρθηκε να τις επιστρέψει. Στο δρόμο τους σταμάτησε ένα αυτοκίνητο, μπήκε μπροστά του τους έκλεισε τον δρόμο. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν πέντε άτομα, αλλά κατέβηκαν τα τρία απ’ ότι μου είπε το ένα το κορίτσι. Τότε του λέει ο ένας, που αποδείχτηκε ότι ήταν ο φίλος της μιας κοπέλας, “ξέρεις ποια είναι αυτή;” και τον άρπαξαν, τον έβγαλαν έξω και τον χτύπησαν. Όλα τα χτυπήματα τα δέχτηκε στο κεφάλι κυρίως» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Στο σημείο εκείνη την ώρα ήταν ένας ταξιτζής, ο οποίος κάλεσε την αστυνομία και «αφού τον χτύπησαν τον άφησαν μέσα στα αίματα και έφυγαν. Όλα δείχνουν ότι ή τους είχαν παρακολουθήσει από το μαγαζί ή είχε κάποια συνομιλία με το κορίτσι, την οποία δεν γνωρίζουμε εμείς. Μόνο ο φίλος της κοπέλας έχει ταυτοποιηθεί. Το θέμα είναι να ταυτοποιηθούν και οι υπόλοιποι. Κάνω έκκληση σε όποιον είδε κάτι αν μπορεί να βοηθήσει γιατί έχουν γίνει τόσα πολλά και αν έπεφτε το παιδί μου και χτυπούσε το κεφάλι του αυτή την στιγμή μπορεί να μην ζούσε» λέει στο newsit.gr η μητέρα του 21χρονου μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Πατέρας δράστη: Ζήλεψε και θα σκότωνε έναν άνθρωπο

Τέλος, σύμφωνα με την ίδια, ο πατέρας του φερόμενου ως δράστη είπε ότι το παιδί του «έχει μετανιώσει και ότι το έκανε πάνω στα νεύρα του επειδή ζήλεψε. Δηλαδή ζήλεψε αυτός και θα σκότωνε έναν άνθρωπο» καταλήγει.

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις