Δευτέρα, 6 Μαΐ
21oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Τον έκλεψε και τον χαιρέτησε – Βίντεο ντοκουμέντο από την επίδειξη θράσους

Θεσσαλονίκη: Τον έκλεψε και τον χαιρέτησε – Βίντεο ντοκουμέντο από την επίδειξη θράσους

Η κλοπή σημειώνεται σε κατάστημα ψιλικών στη Θεσσαλονίκη και η κάμερα ασφαλείας δίνει στον ιδιοκτήτη τις απαντήσεις. Την κρίσιμη στιγμή, ο δράστης κατάφερε να τον ξεγελάσει…

Το βίντεο ντοκουμέντο από την κλοπή σε κατάστημα ψιλικών στη Θεσσαλονίκη, κάνει το γύρο του διαδικτύου και προκαλεί αίσθηση. Ο δράστης μπήκε αρχικά σαν πελάτης και επέστρεψε λίγο αργότερα για να κλέψει ένα μπουκάλι ουίσκι.

Τρύπωσε στο κατάστημα, όταν ο ιδιοκτήτης είχε πάει για λίγο στο πίσω μέρος του. Έβαλε το μπουκάλι στον σάκο που κρατούσε και όταν ο καταστηματάρχης επέστρεψε, τον χαιρέτησε σαν να μην τρέχει τίποτα.

Όλα έγιναν το μεσημέρι του Σαββάτου 14 Ιανουαρίου 2023 όταν ο άντρας με το λευκό φούτερ και την μαύρη φόρμα μπαίνει, αρχικά, στο κατάστημα επί της οδού Αμπελώνων, παριστάνοντας τον πελάτη. Αγοράζει ένα καπνικό προϊόν, πληρώνει κανονικά και βγαίνει από το μαγαζί, χωρίς όμως να απομακρυνθεί.

Μόλις αντιλαμβάνεται ότι ο υπεύθυνος έχει πάει στον πίσω χώρο της επιχείρησης, μπαίνει ξανά στο κατάστημα ψιλικών.

Ελέγχοντας αν τον βλέπει κανείς και αγνοώντας τις κάμερες ασφαλείας που καταγράφουν τις κινήσεις του, κοιτάει στην αρχή προς την ταμειακή μηχανή, ωστόσο καταλαβαίνει ότι είναι δύσκολο να φτάσει γρήγορα το συρτάρι για να αποσπάσει τα χρήματα.

Τότε είναι η στιγμή που κατευθύνεται προς το ράφι με τα αλκοολούχα ποτά και με γρήγορες κινήσεις ανοίγει το σακίδιο πλάτης του και βάζει μέσα ένα μπουκάλι με ουίσκι.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις