Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: «Τον μαχαίρωσα 10 φορές επειδή κακοποιούσε τη μητέρα μου» – Πατριός του 18χρονου δράστη το θύμα

Φθιώτιδα: Επεισόδιο με πυροβολισμούς μεταξύ ενός άνδρα και μιας παρέας Ρομά - Ένας τραυματίας

O 18χρονος ομολόγησε ότι μαχαίρωσε τον πατριό του και συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη. Μάχη των γιατρών να κρατήσουν στη ζωή τον 36χρονο…

Με 10 μαχαιριές ο 36χρονος σωριάστηκε αιμόφυρτος στο διαμέρισμα που έμενε στη Θεσσαλονίκη και ο 18χρονος δράστης έσπευσε να απομακρυνθεί. Πολύ γρήγορα όμως έσπευσαν στην περιοχή οι αστυνομικοί που είχαν ειδοποιηθεί και του πέρασαν χειροπέδες. Ο 18χρονος ομολόγησε και απέδωσε την πράξη του, στη βίαιη συμπεριφορά του πατριού του. Όπως είπε κακοποιούσε συστηματικά τη μητέρα του και αυτή τη φορά δεν άντεξε. Του επιτέθηκε με πρωτοφανή αγριότητα και έφυγε όταν τον είδε να χαροπαλεύει μπροστά του.

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη θα βρεθεί ένας 18χρονος που επιτέθηκε και τραυμάτισε με μαχαίρι τον πατριό του. Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (16-04-2022) στην περιοχή της Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη. Στις 23:00 το βράδυ το κέντρο της Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης δέχτηκε καταγγελία για ενδοοικογενειακό επεισόδιο στην περιοχή της Πυλαίας. Αστυνομικοί, που έλαβαν εντολή να μεταβούν στο σημείο, αντίκρισαν έναν νεαρό να κινείται ύποπτα σε κοντινή απόσταση από το στίγμα του επεισοδίου.

Του ζήτησαν να σταματήσει και εκείνος άρχισε να τρέχει. Τον συνέλαβαν λίγα μέτρα μακρύτερα. Τότε εκείνος παραδέχτηκε ότι μαχαίρωσε τον πατριό του. Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής όπου και κρατείται. Απέδωσε την πράξη του στη βίαιη συμπεριφορά που επιδείκνυε ο 36χρονος πατριός του προς την 43χρονη μητέρα του.

Σύμφωνα με το thestival.gr, αργότερα έγινε γνωστό ότι ο 18χρονος είχε επιτεθεί με μαχαίρι στον 36χρονο πατριό του και του κατάφερε περίπου δέκα χτυπήματα. Ο 36χρονος μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις