Τρίτη, 30 Απρ.
21oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Του έσκασε το λάστιχο και προκάλεσε τροχαίο με εμπλοκή 3 οχημάτων – Αυτοψία και μαρτυρίες

Θεσσαλονίκη: Του έσκασε το λάστιχο και προκάλεσε τροχαίο με εμπλοκή 3 οχημάτων – Αυτοψία και μαρτυρίες

Το τροχαίο σημειώθηκε το πρωί στη Δυτική Θεσσαλονίκη, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί. «Πάγωσαν» οι αυτόπτες μάρτυρες στο σημείο…

Το λάστιχο έσκασε, ο οδηγός πανικοβλήθηκε και το τροχαίο στη Θεσσαλονίκη ήταν αναπόφευκτο. Το επίμαχο αυτοκίντο κατέληξε σε κολώνα φωτισμού, αλλά το ατύχημα δεν ολοκληρώθηκε εκεί. Ταξί που ακολουθούσε μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με ημιφορτηγό που περνούσε από το σημείο. Για λίγη ώρα τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας έκλεισαν και στο σημείο έφτασαν περιπολικά της αστυνομίας.

Τροχαίο ατύχημα με τρία εμπλεκόμενα οχήματα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης, επι της οδού Μοναστηρίου στην Δυτική Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός του πρώτου οχήματος την ώρα που οδηγούσε έπαθε λάστιχο. Σε κλάσματα δευτερολέπτων έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού την οποία και έσπασε.

Ο οδηγος του δεύτερου οχήματος (ταξί) έκανε ελιγμό αλλάζοντας λωρίδα κυκλοφορίας για να αποφύγει το πρώτο ΙΧ. Στην προσπάθεια αυτή συγκρούστηκε με ημιφορτηγό που βρισκόταν από πίσω του. «Από θαύμα δεν υπήρξε τραυματίας» σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα καθώς η κολώνα από την πρόσκρουση έσπασε και έπεσε στο πίσω μέρος του ημιφορτηγού που ακολουθούσε.

Τονίζεται πως από το ατύχημα προέκυψαν μόνο υλικές ζημιές στα τρία εμπλεκόμενα οχήματα. Στη σημείο έσπευσαν άμεσα άμεσα αστυνομικές δυνάμεις που διέκοψαν για ένα χρονικό διάστημα την κυκλοφορία στο ρεύμα της οδού προς τα ανατολικά. Δείτα τα βίντεο του theopinion.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις