Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Τους φέσωνε εν αγνοία τους – Μεγάλη απάτη με συμβόλαια κινητής τηλεφωνίας!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Είχε βρει τον τρόπο να παίρνει επιδοτήσεις συσκευών και τηλεφωνικών συνδέσεων. Η έρευνα ξεσκέπασε την καλοστημένη απάτη…

Στην ταυτοποίηση των στοιχείων του δράστη που διέπραττε απάτες σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Σταυρούπολης, έπειτα από ενδελεχή και συστηματική έρευνα. Πρόκειται για 59χρονο Έλληνα, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτες κατ’ εξακολούθηση και πλαστογραφία.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο προαναφερόμενος άντρας δρώντας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, σύναπτε συμβόλαια κινητής τηλεφωνίας με χρήση πλαστών ταυτοτήτων τα στοιχεία των οποίων ανήκαν σε υπαρκτά πρόσωπα, επωφελούμενος επιδοτήσεις συσκευών και χρήση των τηλεφωνικών συνδέσεων. Από την έως τώρα έρευνα, προέκυψε ότι η ζημία που προκλήθηκε σε τουλάχιστον πέντε παθόντες υπερβαίνει τις 4.500 ευρώ.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό τυχόν άλλων παθόντων.

Πηγή: ΕΛ.ΑΣ.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε