Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Τραυματισμένοι στρατιώτες σε τροχαίο – Επέστρεφαν από έξοδο στη μονάδα τους!

Θεσσαλονίκη: Τραυματισμένοι στρατιώτες σε τροχαίο – Επέστρεφαν από έξοδο στη μονάδα τους!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Στο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο διακομίστηκαν οι δύο στρατιώτες. Οι γονείς τους ενημερώθηκαν από την πρώτη στιγμή. Τι αναφέρει η ανακοίνωση του ΓΕΣ…

Οι δύο στρατιώτες τραυματίστηκαν ευτυχώς ελαφρά νωρίς το πρωί, σε τροχαίο που σημειώθηκε στη διασταύρωση Δερβένη – Λητή στη Θεσσαλονίκη, ενώ επέστρεφαν οδικώς από έξοδο.

Όπως ανακοινώθηκε από το ΓΕΣ, οι τραυματισμένοι στρατιώτες υπηρετούν σε μονάδα του Υγειονομικού και η ζωή τους δεν διατρέχει κίνδυνο.

Οι δύο στρατιώτες μεταφέρθηκαν στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαίδευσης για προληπτικούς λόγους. Τα αίτια του ατυχήματος που σημειώθηκε στις 06:30 το πρωί διερευνώνται αρμοδίως, ενώ έχουν ενημερωθεί οι οικείοι των στρατιωτών.

Η ανακοίνωση του ΓΕΣ για το τροχαίο

“Το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνει ότι, την Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019, το πρωί και περί ώρα 06.30, δύο Οπλίτες Θητείας της Ιης ΜΠ, ο Στρατιώτης Υγειονομικού Π.Β. και ο Στρατιώτης Υγειονομικού Γ.Π., επιστρέφοντας οδικώς από έξοδο, στη διασταύρωση Δερβένη – Λητή Θεσσαλονίκης, έπεσαν θύματα ελαφρού τροχαίου ατυχήματος, με αποτέλεσμα το όχημά τους να εκτραπεί στο δεξιό της οδού.

Οι δύο στρατιώτες μας, μεταφέρθηκαν στο 424 ΓΣΝΕ για προληπτικούς λόγους.

Οι οικείοι των στρατιωτών μας ενημερώθηκαν για το περιστατικό, τα ακριβή αίτια του οποίου, διερευνώνται αρμοδίως.”

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις