Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: «Τρομάξαμε, πανικοβληθήκαμε», λέει στο newsit.gr η 19χρονη που τραυματίστηκε κατά την κατάρρευση του δαπέδου στο Μπιτ Παζάρ

Θεσσαλονίκη: «Τρομάξαμε, πανικοβληθήκαμε», λέει στο newsit.gr η 19χρονη που τραυματίστηκε κατά την κατάρρευση του δαπέδου στο Μπιτ Παζάρ

«Προσπαθώ να είμαι καλά. Έχω κάταγμα στο χέρι, έχω σπάσει το δεξί πλευρό μου και ένα τραυματισμό στο πόδι», αναφέρει στο newsit.gr μία εκ των 19χρονων που τραυματίστηκαν από την υποχώρηση – κατάρρευση του δαπέδου στο Μπιτ Παζάρ, στη Θεσσαλονίκη, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να ανοίξει τρύπα βάθους τριών μέτρων.

«Ήμουν με την παρέα μου σε μια ταβέρνα εκεί στο σημείο. Κάποια στιγμή σηκωθήκαμε από το τραπέζι να κάνουμε μια βόλτα και περπατούσαμε. Με το που κατεβήκαμε ένα σκαλοπάτι που έχει εκεί, απλά έσπασε το έδαφος», επισημαίνει στο newsit.gr η 19χρονη που τραυματίστηκε κατά το απίστευτο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη.

«Υποχώρησε ξαφνικά το έδαφος και από πριν δεν φαινόταν κάτι. Ήταν πολύ βαθύ, ήταν περίπου 3 μέτρα. Στη συνέχεια ήρθε κάποιος και έφερε μια σκάλα και καταφέραμε να σηκωθούμε και να βγούμε. Τρομάξαμε, πανικοβληθήκαμε», επισημαίνει η ίδια, περιγράφοντας συγκλονιστικές σκηνές.

«Ο φίλος μου προσπαθούσε να με βοηθήσει και να με σηκώσει και ευτυχώς είναι κι αυτός καλά. Χρειάστηκε να του κάνουν ράμματα στο κεφάλι και έχει χτυπήσει και στο πόδι. Γενικά όμως δεν θυμάμαι πολλά πράγματα, γιατί είχα χάσει τις αισθήσεις μου», καταλήγει η ίδια. 

Σημειώνεται πως για το πρωτοφανές περιστατικό ο εισαγγελέας διέταξε προκαταρκτική εξέταση, για να διακριβωθεί αν στοιχειοθετούνται τα ακόλουθα αδικήματα:

Κοινώς επικίνδυνη βλάβη, δια παραλήψεως από την οποία θα μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για ανθρώπους ή που είχε ως αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη. Παραβίαση κανόνων οικοδομικής, δια παραλήψεως.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις