Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Τροχαίο με λεωφορείο να συγκρούεται με μηχανή – Διασωληνώθηκε ο ένας τραυματίας

Θεσσαλονίκη: Τροχαίο με λεωφορείο να συγκρούεται με μηχανή – Διασωληνώθηκε ο ένας τραυματίας

Σοβαρό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη με λεωφορείο να συγκρούεται με μηχανάκι. Στο νοσοκομείο οι δύο τραυματίες. Ο ένας σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση…

Το τροχαίο σημειώθηκε νωρίς το πρωί, με λεωφορείο του ΟΑΣΘ να συγκρούεται με μηχανάκι στη Θεσσαλονίκη. Από το ατύχημα οι δύο αναβάτες της μηχανής τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο. Ο ένας παραμένει σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση με τους γιατρούς να παίρνουν την απόφαση να τον διασωληνώσουν. Ο δεύτερος έχει τραυματιστεί πιο ελαφρά και παραμένει στη χειρουργική κλινική του Ιπποκράτειου νοσοκομείου.

Πιο αναλυτικά η σύγκρουση λεωφορείου του ΟΑΣΘ με μηχανή σημειώθηκε στις 05.30 το πρωί, στο κέντρο στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι δύο αναβάτες του δικύκλου. Το τροχαίο σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Εγνατία και Βενιζέλου, ενώ οι τραυματίες διακομίστηκαν σε νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη.

Ο ένας εκ των δύο, νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για έναν 25χρονο που φέρει σοβαρές κακώσεις στο κεφάλι και είναι πολυτραυματίας και για τον λόγο αυτόν κρίθηκε απαραίτητη η διασωλήνωσή του στη Μονάδα.

Στη χειρουργική κλινική του νοσοκομείου εισήχθη και ο άλλος αναβάτης της μηχανής, 29 ετών. Η κατάσταση της υγείας του δεν είναι τόσο κρίσιμη, σύμφωνα με την πρώτη εικόνα που έχουν οι γιατροί.

Η τροχαίο συνεχίζει την έρευνα για το τροχαίο, με τα βλέμματα όλων να είναι στραμμένα στο Ιπποκράτειο για τους δύο τραυματίες.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις