Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Τροχαίο με οδηγό να χάνει τις αισθήσεις στο τιμόνι και να παρασύρει 4 αυτοκίνητα

Θεσσαλονίκη: Τροχαίο με οδηγό να χάνει τις αισθήσεις στο τιμόνι και να παρασύρει 4 αυτοκίνητα

Το τροχαίο σημειώθηκε στη λεωφόρο Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη. Δείτε εικόνες του newsit.gr, από το σημείο του ατυχήματος…

Καραμπόλα σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα Τετάρτη 22/03 στη Θεσσαλονίκη, όταν οδηγός αγροτικού αυτοκινήτου φέρεται να έχασε τις αισθήσεις του στο τιμόνι και να παρέσυρε άλλα τέσσερα αυτοκίνητα. Ήταν γύρω στις 11:00 όταν το αγροτικό αυτοκίνητο κινούνταν στη Λεωφόρου Κωνσταντίνου Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη.

Ο οδηγός φέρεται να επιτάχυνε και να χτύπησε πρώτα δύο αυτοκίνητα που βρισκόταν στο αριστερό ρεύμα κυκλοφορίας. Στη συνέχεια πέρασε απο τη διαχωριστική νησίδα και κατέληξε σε άλλα δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Ο οδηγός ενός αυτοκινήτου που παρασύρθηκε απο το αγροτικό περιγράφει στο newsit.gr: «Περιμέναμε στο φανάρι για να στρίψουμε και ο οδηγός του αγροτικού μάλλον λιποθύμησε, έχασε τις αισθήσεις του, ήρθε μας χτύπησε και μετά το μόνο που θυμάμαι είναι να ανοίγω τα μάτια μου και να τον βλέπω απέναντι. Πήγα να βοηθήσω. Συνολικά χτύπησε τέσσερα αυτοκίνητα και όλα έγιναν πολύ γρήγορα».

Ο οδηγός του αγροτικού αυτοκινήτου μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι εκτός κινδύνου, ενώ σαν απο θαύμα δεν σημειώθηκε άλλος τραυματισμός.

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις