Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Τροχαίο με παράσυρση 13χρονου μαθητή από αυτοκίνητο

Θεσσαλονίκη: Τροχαίο με παράσυρση 13χρονου μαθητή από αυτοκίνητο

Σε νοσοκομείο ο 13χρονος μετά την παράσυρση στη Θεσσαλονίκη από αυτοκίνητο. Το τροχαίο έγινε μπροστά στα μάτια συμμαθητών του…

Το παιδί πήγαινε στο σχολείο του, στη Θεσσαλονίκη, όταν ξαφνικά τραυματίστηκε. Η παράσυρση σημειώθηκε λίγα μόνο μέτρα από την είσοδο του σχολείου του. Ο μικρός προσπάθησε να περάσει το δρόμο και ένα αυτοκίνητο χτύπησε το παιδί που έπεσε στο δρόμο. Ο οδηγός του ΙΧ σταμάτησε, στο σημείο έφτασε πολύ γρήγορα ασθενοφόρο και πλέον το παιδί βρίσκεται σε νοσοκομείο της πόλης, ελαφρά τραυματισμένο.

Για το ατύχημα ενημερώθηκαν από την πρώτη στιγμή και οι γονεις του. Τα αίτια πίσω από την παράσυρση του 13χρονου στη Θεσσαλονίκη δεν έχουν αποσαφηνιστεί. Στο σημείο του ατυχήματος, οι αστυνομικοί έκαναν αυτοψία και μίλησαν τόσο με τον οδηγό του οχήματος, όσο και με ορισμένους από τους αυτόπτες μάρτυρες.

Η παράσυρση ανήλικου αγοριού σημειώθηκε το πρωί στην Καλαμαριά, στη Θεσσαλονίκη. Υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, περίπου στις 07:30, ένα αυτοκίνητο παρέσυρε τον 13χρονο στη συμβολή των οδών Ν. Πλαστήρα με Πασαλίδη.

Σύμφωνα με το thestival.gr, στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ πλήρωμα του οποίου παρέλαβε τον 13χρονο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις