Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Βαριά καμπάνα σε τσαντάκια που έσερνε στο δρόμο έγκυο για να βουτήξει την τσάντα της

Θεσσαλονίκη: Βαριά καμπάνα σε τσαντάκια που έσερνε στο δρόμο έγκυο για να βουτήξει την τσάντα της

Ο τσαντάκιας πρόλαβε να χτυπήσει 24 φορές πριν πέσει στα χέρια της αστυνομίας, στη Θεσσαλονίκη. Τι είπε στην απολογία του…

14 χρόνια κάθειρξη επέβαλε το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης σε τσαντάκια που κατηγορείται για σωρεία ληστειών και κλοπών, το τελευταίο διάστημα. Ο 38χρονος κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου για 24 σχετικές επιθέσεις, με λεία περίπου 4.000 ευρώ, το διάστημα από τον περασμένο Δεκέμβριο έως τον Μάρτιο, σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης, όπως Περαία, Θέρμη, Αμπελόκηπους και Νεάπολη.

Σε όλες τις περιπτώσεις κινούταν με μοτοποδήλατο, πλησιάζοντας τα υποψήφια θύματά του. Μάλιστα, σε μία απ’ αυτές, όπως κατέθεσε μάρτυρας αστυνομικός, το θύμα του ήταν μια εγκυμονούσα, την οποία έσυρε στο οδόστρωμα, όταν εκείνη αντιστάθηκε, για να της πάρει την τσάντα.

Ο 38χρονος, στην απολογία του, αποδέχθηκε κάποιες από τις εις βάρος του αποδιδόμενες πράξεις, τις οποίες απέδωσε στην εξάρτησή του από τα ναρκωτικά, ενώ ζήτησε συγγνώμη από τα θύματά του. Μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου επέστρεψε στις φυλακές.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις