Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Βίντεο με τη φωτιά σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ σε τερματικό σταθμό

Θεσσαλονίκη: Βίντεο με τη φωτιά σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ σε τερματικό σταθμό

To λεωφορείο του ΟΑΣΘ πιάνει φωτιά στον τερματικό σταθμό της Νέας Ελβετίας στη Θεσσαλονίκη και το σημείο επικρατεί αναστάτωση. Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματίες…

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για τη φωτιά που εκδηλώθηκε σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ που ήταν παρκαρισμένο σε τερματικό σταθμό στη Θεσσαλονίκη και καταστράφηκε ολοσχερώς. Το μόνο θετικό είναι πως δεν υπήρξαν τραυματίες. Η πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής, ενώ εκείνη την ώρα δεν υπήρχαν επιβάτες μέσα. Οι παρακάτω εικόνες επαναφέρουν στο προσκήνιο το θέμα της συντήρησης και του στόλου των λεωφορείων συνολικά, με τα περισσότερα να έχουν εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα.

Πιο αναλυτικά, στις φλόγες τυλίχθηκε λεωφορείο του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, η φωτιά εκδηλώθηκε στον τερματικό σταθμό του ΟΑΣΘ, στην Νεα Ελβετία της Χαριλάου υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο το λεωφορείο τυλίγεται στις φλόγες και επικρατεί αναστάτωση. Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις για την κατάσβεση της φωτιάς.

Πηγή: thesstoday.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις