Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από ενέδρα σε ζευγάρι – Η επίθεση στο αυτοκίνητό τους, στα Λαδάδικα

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από ενέδρα σε ζευγάρι – Η επίθεση στο αυτοκίνητό τους, στα Λαδάδικα

Η επίθεση στη Θεσσαλονίκη καταγράφεται από κάμερα ασφαλείας καταστήματος. Οι δράστες σταματούν το αυτοκίνητο που επέβαινε το ζευγάρι και χτυπούν τον οδηγό. Μεταφέρεται τραυματισμένος σε νοσοκομείο…

Η επίθεση στο άτυχο ζευγάρι σημειώνεται στα Λαδάδικα στη Θεσσαλονίκη και ένα μέρος της, καταγράφεται από κάμερα ασφαλείας ψητοπωλείου. Οι δράστες ακινητοποιούν το αυτοκίνητο και αρχίζουν να χτυπούν το νεαρό οδηγό μπροστά στην κοπέλα του. Το θύμα μεταφέρεται τραυματισμένο σε νοσοκομείο, με τις εικόνες από τα χτυπήματα να σοκάρουν. Οι λόγοι που στήθηκε η ενέδρα παραμένουν άγνωστοι. Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, αισιοδοξούν ότι πολύ σύντομα θα καταφέρουν να ξετυλίξουν πλήρως το κουβάρι της υπόθεσης.

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της 5ης Νοεμβρίου περίπου στις 03.00 η ώρα τη νύχτα, όταν ένα ζευγάρι δέχθηκε επίθεση στα Λαδάδικα στη Θεσσαλονίκη. Στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το Mega φαίνεται πως ο νεαρός άνδρας κατέβαινε την οδό Βίκτωρος Ουγκό με την κοπέλα του μέσα στο αυτοκίνητο.

Πίσω από αυτό διακρίνεται να το πλησιάζει μία ομάδα 3-4 ατόμων με μαύρες κουκούλες και έναν με άσπρη. Το αυτοκίνητο σταματά πριν στρίψει στην Πολυτεχνείου που είναι η προέκταση της Τσιμισκή. Aνοίγει η πόρτα του συνοδηγού και υπάρχει ένταση.

Το θύμα κατήγγειλε πως αρχικά τον πλησίασαν 3-4 άτομα και στη συνέχεια έγιναν 10. Ο ένας εκ των δραστών έχει ταυτοποιηθεί, ενώ οι υπόλοιποι αναζητούνται.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις