Δευτέρα, 6 Μαΐ
17oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από ένοπλη ληστεία σε βενζινάδικο

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από ένοπλη ληστεία σε βενζινάδικο

Η ένοπλη ληστεία στο βενζινάδικο καταγράφεται από τις κάμερες ασφαλείας και το βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε η ιδιοκτήτρια στη Θεσσαλονίκη

Οι ληστές βγάζουν όπλα στο βενζινάδικο και ακινητοποιούν την άτυχη γυναίκα που βρισκόταν μόνη. Ζητούν χρήματα και την πλησιάζουν. Τραβούν την αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό της και μπαίνουν ξανά στο ΙΧ. Το βίντεο ντοκουμέντο αποτυπώνει τον εφιάλτη που έζησε στη Θεσσαλονίκη, με τους αδίστακτους ληστές να κάνουν στη συνέχεια όπισθεν, χωρίς να υπολογίζουν τη γυναίκα που βρισκόταν πίσω από το όχημά τους. Οι αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν στο σημείο, συνεχίζουν την έρευνα σε μια προσπάθεια να φτάσουν στα ίχνη των κουκουλοφόρων δραστών.

Η ένοπλη ληστεία σημειώθηκε σε βενζινάδικο στο Καλοχώρι στη Θεσσαλονίκη. Σε βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε η ΕΡΤ, οι δράστες φαίνονται να πλησιάζουν με το αυτοκίνητο τους κοντά στις αντλίες.

Η ιδιοκτήτρια περίμενε να τους εξυπηρετήσει και είδε ξαφνικά να την απειλούν με όπλο. Φορούσαν μάσκες χειρουργικές, κράνη και κουκούλες για να κρύψουν τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η ιδιοκτήτρια Μαρία Τζαγγατζή: «κατεβαίνουν και μου λένε “δώσε μας τα λεφτά σου”».

Τους είπε ότι δεν έχει και τότε άρπαξαν τον σταυρό που είχε στον λαιμό της. Ακόμα δυο φορές την απείλησαν, μπήκαν στο αυτοκίνητο έκαναν όπισθεν και παραλίγο να την πατήσουν καθώς έφευγαν! Οι δράστες αναζητούνται από την αστυνομία.

Οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό των ληστών συνεχίζονται, με το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του βενζινάδικου να αναλύονται με προσοχή.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις