Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από ληστές που «ρήμαζαν» ψιλικατζίδικα σε όλη την πόλη

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από ληστές που «ρήμαζαν» ψιλικατζίδικα σε όλη την πόλη

Βίντεο ντοκουμέντο από το δίδυμο των ληστών που χτυπούσε ψιλικατζίδικα της Θεσσαλονίκης και σκορπούσε τον τρόμο στους ιδιοκτήτες και στους εργαζομένους τους, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr.

Οι δύο δράστες αφού μπούκαραν σε ψιλικατζίδικα της Θεσσαλονίκης έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και με την απειλή μαχαιριού αφαιρούσαν χρηματικά ποσά και διάφορα προϊόντα.

Τέλος της δράσης τους έβαλαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Θεσσαλονίκης.
Σε συνεργασία με το ΤΑ Λευκού Πύργου, κατάφεραν να συλλάβουν έναν 26χρονο και ταυτοποίησαν έναν ακόμη 25χρονο. Σε βάρος του 26χρονου, του 25χρονου καθώς και δύο ακόμα συνεργών τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστείες κατ’ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Σε έρευνα στο σπίτι του 26χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: αιχμηρό αντικείμενο και τα είδη ένδυσης που φορούσε στους τόπους τέλεσης των αδικημάτων, καθώς και ένα αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν οι δράστες ως μέσο προσέγγισης και διαφυγής.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας Θεσσαλονίκης κατάφεραν πιάσουν τον 26χρονο στην περιοχή της Τούμπας, ενώ τις πρωινές ώρες της ημέρας της σύλληψής του είχε «χτυπήσει» και ένα κατάστημα με ψιλικά στην περιοχή του Ευόσμου.

Στο βίντεο ντοκουμέντο από την δράση τους, φαίνεται οι δύο ληστές να μπαίνουν σε ένα ψιλικατζίδικο, να ξηλώνουν την ταμειακή μηχανή και να παίρνουν και τσιγάρα.

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις