Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Βίντεο – ντοκουμέντο από την αιματηρή ληστεία στο ψιλικατζίδικο

Θεσσαλονίκη: Βίντεο – ντοκουμέντο από την αιματηρή ληστεία στο ψιλικατζίδικο

Την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο άφησε ένας 44χρονος υπάλληλος ψιλικατζίδικου στη Θεσσαλονίκη, μετά από τον θανάσιμο τραυματισμό που προέκυψε από χτυπήματα που του κατάφερε ληστής με την κάννη του όπλου του. Οι Αρχές εξετάζουν ακόμα το ενδεχόμενο ο θάνατος του άτυχου άνδρα να έχει προκληθεί από πυροβολισμό. 

Η αιματηρή ληστεία σημειώθηκε γύρω στις 4:00 τα ξημερώματα, σε ψιλικατζίδικο που βρίσκεται επί της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη, στην Άνω Τούμπα Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit,gr, οι Αρχές ενημερώθηκαν για το συμβάν στις 3:50 και στο σημείο επικράτησε πανικός. 

Βίντεο – ντοκουμέντο του newsit.gr από την περιοχή γύρω από το ψιλικατζίδικο, δείχνει να επικρατεί αναστάτωση μετά την αιματηρή ληστεία.  Οι εικόνες έχουν καταγραφεί 5 λεπτά αφού κλήθηκαν οι Αρχές για το συμβάν. 

Δείτε το βίντεο – ντοκουμέντο:

Ένας ένοπλος άνδρας μπήκε στο ψιλικατζίδικο και ο 44χρονος υπάλληλος προσπάθησε να αντισταθεί. Ο  δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, χτύπησε με την κάννη του όπλου τον 44χρονο υπάλληλο προκαλώντας του πολλαπλά τραύματα και ερευνάται αν πυροβολήθηκε,

Δείτε φωτογραφίες του θύματος:

Για το περιστατικό διεξάγεται έρευνα από την ΕΛ. ΑΣ, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Αρχές έχουν ήδη συλλέξει υλικό από κάμερες ασφαλείας προκειμένου να βρεθούν στοιχεία που θα οδηγήσουν στη σύλληψή του δράστη. 

Όπως αναφέρει το voria.gr, από το βιντεοληπτικό υλικό προκύπτει ότι ο ένοπλος ληστής έχει ύψος περίπου 1,70, ήταν μαυροντυμένος, φορούσε γάντια και είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Επίσης, για το φονικό παραγγέλθηκε ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη ώστε να διαπιστωθεί εάν, εκτός από τα χτυπήματα στο κεφάλι από το όπλο, το θύμα φέρει και άλλο τραύμα, όπως πυροβολισμό.

Δείτε φωτογραφίες:

Κάτοικοι της περιοχής, όπως δήλωσαν σε τοπικά ΜΜΕ, με βάση τα όσα άκουσαν το θύμα πριν δολοφονηθεί φέρεται να αντιστάθηκε. Όπως είπαν άτομα που εργάζονται στην περιοχή, το θύμα δεν δούλευε πολλά χρόνια στο συγκεκριμένο κατάστημα και δούλευε κυρίως τις βραδινές ώρες.

Δείτε μαρτυρίες:

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

Με πληροφορίες και από grtimes.gr και voria.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις