Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από την απόπειρα διάρρηξης σε πλυντήριο αυτοκινήτων

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από την απόπειρα διάρρηξης σε πλυντήριο αυτοκινήτων

Το βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τις κινήσεις των δραστών στη Θεσσαλονίκη. Έβαλαν στο στόχαστρο ένα πλυντήριο αυτοκινήτων αλλά η διάρρηξη δεν ολοκληρώθηκε…

Άγνωστοι προσπάθησαν να διαρρήξουν το μηχάνημα αυτόματης πώλησης σε πλυντήριο αυτοκινήτων στην περιοχή της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη. Στο βίντεο ντοκουμέντο του newsit.gr αποτυπώνεται καρέ καρέ η δράση της συμμορίας.

Ήταν ξημερώματα της Δευτέρας 18/09. Οι άγνωστοι δράστες βρέθηκαν σε πλυντήριο αυτοκινήτων στην περιοχή της Θέρμης και όπως φαίνεται στο βίντεο άρχισαν με μανία να προσπαθούν να ξηλώσουν με όποιο τρόπο μπορούσαν το μηχάνημα αυτόματης πώλησης και να πάρουν απο μέσα όσα κέρματα μπορούσαν να βρούν.

Τελικά δεν τα κατάφεραν και έφυγαν με αυτοκίνητο που, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν κλεμμένο. Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης και πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων, Θέμης Κιουρτζής μιλάει στο newsit.gr και τονίζει πως η εγκληματικότητα στην περιοχή έχει αυξηθεί το τελευταίο διάστημα:

«Τελευταία στην περιοχή μας γίνεται μεγάλος χαμός με την εγκληματικότητα. Τα ξημερώματα της 18ης του μηνός, γύρω στις 04:30, ήρθαν να σπάσουν τον αυτόματο πωλητή, τον κερματοδέκτη που έχουμε για το self service των πλυντηρίων. Μάλιστα ήρθαν με ένα κλεμμένο αυτοκίνητο το οποίο το έκαψαν κιόλας λίγο πιο κάτω.

Ήταν 4 άτομα. Όπως φαίνεται και στα βίντεο χτυπούσαν με μεγάλη μανία το μηχάνημα. Δεν κατάφεραν να πάρουν τίποτα, όμως και τι να έπαιρναν; 100 ευρώ σε κέρματα; Η ζημιά που έκαναν είναι πολύ μεγαλύτερη. Η κατάσταση έχει ξεφύγει το τελευταίο διάστημα καθώς έχουν χτυπήσει σε διάφορες επιχειρήσεις. Έσπασαν μέχρι και πόρτες για να μπούν σε επιχειρήσεις. Είναι δραματική η κατάσταση».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις