Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο με τον άγριο ξυλοδαρμό μαθήτριας από συμμορία ανήλικων κοριτσιών

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο με τον άγριο ξυλοδαρμό μαθήτριας από συμμορία ανήλικων κοριτσιών

Το βίντεο ντοκουμέντο από τη Θεσσαλονίκη διαρκεί λίγα δευτερόλεπτα και δείχνει τα όσα τράβηξε μία μαθήτρια. Ο ξυλοδαρμός καταγράφεται από κινητά τηλέφωνα…

Οι εικόνες στη Θεσσαλονίκη είναι σκληρές. Ο ξυλοδαρμός της μαθήτριας καταγράφεται και το βίντεο ντοκουμέντο αποτυπώνει ένα μέρος από τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε. Αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως τα άτομα που ήταν μπροστά, όχι μόνο δεν μπήκαν στη μέση για να ολοκληρωθεί το επεισόδιο, αλλά κάποια από αυτά άνοιξαν τα κινητά τους τηλέφωνα για τραβήξουν τα πλάνα. Όπως λένε γονείς και μαθητές, πρόκειται για τη δράση μιας συμμορίας ανήλικων κοριτσιών, που το τελευταίο διάστημα βάζει στο στόχαστρο και χτυπάει με αγριότητα παιδιά.

Δυστυχώς, παρά τις καταγγελίες, η συμμορία των ανήλικων κοριτσιών συνεχίζει τις επιθέσεις και το άγριο bullying. Στο βίντεο που μετέδωσε το Star φαίνεται μια ανήλικη να χτυπά και να κλωτσά με μένος μια μαθήτρια, την οποία αφού ρίχνει στο έδαφος, εξακολουθεί να τη χτυπά με απίστευτη βιαιότητα. Την κλωτσά στο κεφάλι και την σέρνει από τα μαλλιά στο έδαφος.

Τον ξυλοδαρμό όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο παρακολουθούν και άλλες κοπέλες οι οποίες δεν αντιδρούν στο περιστατικό ενώ το θύμα κλαίει.

Η μητέρα ενός από τα θύματα της συμμορίας των ανήλικων κοριτσιών σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, μιλά με καλυμμένο το πρόσωπό της και αλλοιωμένη τη φωνή γιατί φοβάται τα αντίποινα στην κόρη της.

«Είναι συμμορίες κοριτσιών. Υποκινούν το ένα το άλλο και διαπράττουν βίαια πράγματα εναντίον άλλων παιδιών, τα βρίσκουν αδύναμα. Είμαι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και φοβισμένη» λέει.

Οι έρευνες των αστυνομικών στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται σε εξέλιξη, με γονείς και μαθητές να δηλώνουν φοβισμένοι από τις αγριότητες των τελευταίων ημερών.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις