Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε παντρεμένη χωρίς να γνωρίζει τίποτα – Πώς το ανακάλυψε

Φωτογραφία Αρχείου / Reuters

Μια 34χρονη γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη πήγε στο Δημοτολόγιο της Καλαμαριάς για να τακτοποιήσει προσωπική της υπόθεση και ανακάλυψε ότι είναι… παντρεμένη με έναν 46χρονο Αλβανό, χωρίς να γνωρίζει το παραμικρό.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται για την 34χρονη από τη Θεσσαλονίκη καθώς βρέθηκε παντρεμένη με τον 46χρονο, καθώς αυτός είχε καταθέσει πλαστά έγγραφα για να μπορέσει να παραμείνει στην Ελλάδα και να διαγράψει το όνομά του από τον εθνικό κατάλογο ανεπιθύμητων αλλοδαπών.

Πιο συγκεκριμένα, ο 46χρονος είχε προσκομίσει πλαστό πιστοποιητικό γάμου των αλβανικών Αρχών στο Ληξιαρχείο των Αθηνών και από εκεί υφάρπαξε το πιστοποιητικό γάμου, για να εγγραφεί στην οικογενειακή μερίδα της παθούσας, στον δήμο Καλαμαριάς ως σύζυγός της.

Στη συνέχεια, ο αλβανικής καταγωγής δράστης -σύμφωνα με την αστυνομία- προσκομίζοντας το πλαστό πιστοποιητικό και μια πλαστή υπεύθυνη δήλωση της 34χρονης, αιτήθηκε στις αρμόδιες υπηρεσίες την έκδοση άδειας παραμονής ως σύζυγος Έλληνα πολίτη και έτσι κατάφερε να παραμείνει στην Ελλάδα.

Σε βάρος του 46χρονου σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Καλαμαριάς για πλαστογραφία και υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης κατ’ εξακολούθηση, η οποία θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για τα περαιτέρω.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις