Τετάρτη, 1 Μαΐ
19oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε σορός Ουκρανού σε προχωρημένη σήψη σε νταλίκα στο λιμάνι – Είχε πεθάνει πριν 10 μέρες

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε σορός Ουκρανού σε προχωρημένη σήψη σε νταλίκα στο λιμάνι – Είχε πεθάνει πριν 10 μέρες

Ένα θρίλερ είναι σε εξέλιξη από σήμερα (27.9.2023) το πρωί στη Θεσσαλονίκη, καθώς βρέθηκε η σορός άνδρα μέσα σε νταλίκα στο λιμάνι πλησίον της πύλης 16.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του thesstoday.gr, η σορός που βρέθηκε μέσα σε νταλίκα στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, ανήκει σε 51χρονο Ουκρανό.

Όλα ξεκίνησαν σήμερα το πρωί λίγο μετά τις 11:00 στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης όταν ο οδηγός άλλου φορτηγού παρακινούμενος από μια έντονη δυσοσμία που προερχόταν από την εν λόγω νταλίκα, χτύπησε την πόρτα του οχήματος για να δει αν είναι κάποιος μέσα και τι συμβαίνει. Δεν πήρε όμως, απάντηση και αμέσως ειδοποίησε τις αρχές.

Στο σημείο στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης έσπευσαν άνδρες του Λιμενικού και της Αστυνομίας, που έγιναν μάρτυρες ενός αποτρόπαιου θεάματος καθώς εντόπισαν μέσα στη νταλίκα μια σορό άνδρα σε προχωρημένη σήψη.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο άτυχος άνδρας κατέληξε εδώ και περίπου 10 ημέρες.

Δεν υπάρχουν στοιχεία για εγκληματική ενέργεια

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν στοιχεία που να οδηγούν στο σενάριο της εγκληματικής ενέργειας. Τα στελέχη της ΕΛΑΣ να εκτιμούν ότι ο θάνατός του 51χρονου Ουκρανού οφείλεται σε παθολογικά αίτια και όχι σε εγκληματική ενέργεια.

Στο σημείο έφτασε και ιατροδικαστής για μια πρώτη αυτοψία στη σορό και στο εσωτερικό του φορτηγού ενώ παράλληλα αστυνομικοί παίρνουν κατάθεση από τον οδηγό που ενημέρωσε για το τραγικό περιστατικό.

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή και η διενέργεια ιστολογικών- τοξικολογικών εξετάσεων.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις