Παρασκευή, 10 Μαΐ
19oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Χαμός σε κατάστημα εταιρείας κινητής τηλεφωνίας – Έβγαλε όπλο στην υπάλληλο!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η απάντηση της υπαλλήλου δεν άρεσε στο ζευγάρι. Ο άντρας έβγαλε από την τσέπη όπλο και στο κατάστημα εκτυλίχθηκαν σκηνές απείρου κάλλους…

Τον τρόμο σκόρπισε ένα ζευγάρι σε ένα κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα λίγο μετά τις 09.00 το πρωί ένα ζευγάρι μπήκε στο κατάστημα στην Αγίου Δημητρίου 101. Συμφωνά με την αστυνομία είχε κάνει μια αίτηση φορητότητας και ήθελε να μάθει την εξέλιξη του αιτήματος. Όταν η υπάλληλος του καταστήματος απάντησε αρνητικά στην ολοκλήρωση της αίτησης τότε ο άνδρας ηλικίας περίπου 60 ετών έβγαλε όπλο από την τσέπη του και απείλησε την υπάλληλο ώστε να αλλάξη η απόφαση “εδώ και τώρα”.

Σε κατάσταση σοκ η υπάλληλος, δεν θυμόταν λίγο αργότερα, λόγω της ψυχολογικής της κατάστασης τι συνέβη αφού έβγαλε το όπλο ο 60χρονος. Το ζευγάρι έφυγε από το κατάστημα σαν να μην συνέβη τίποτα. Αυτή την ώρα στο κατάστημα βρίσκονται δυνάμεις της αστυνομίας στην προσπάθεια τους να διαλευκάνουν την υπόθεση. Συγκεκριμένα οι άνδρες της αστυνομίας έχουν παραλάβει το υλικό από την επίμαχη σκηνή από τις κάμερες του καταστήματος και χτενίζουν την γύρω περιοχή για να βρουν τον 60χρονο άνδρα.

Πηγή: thessnews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε