Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες για χασίς και κοκαΐνη – Τον έπιασαν κοντά στο σπίτι του!

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες για χασίς και κοκαΐνη – Τον έπιασαν κοντά στο σπίτι του!

Χειροπέδες σε έναν 45χρονο ελληνικής καταγωγής για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών προχώρησαν χθες το μεσημέρι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης..

Χειροπέδες σε έναν 45χρονο ελληνικής καταγωγής για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών προχώρησαν χθες το μεσημέρι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Συγκεκριμένα, ο 45χρονος εντοπίσθηκε και συνελήφθη χθες το μεσημέρι κοντά στο σπίτι του καθώς στην κατοχή του, αλλά και στο σπίτι όπου διέμενε στο κέντρο της πόλης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

1 κιλό και 234,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 9,2 γραμμάρια κοκαΐνης, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, χρηματικό ποσό σχετιζόμενο με εμπορία ναρκωτικών ουσιών, πλαστική σύριγγα με υπολείμματα χασισελαίου και
(48) νάιλον αεροστεγείς συσκευασίες για τυποποίηση ποσοτήτων ναρκωτικών. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Πηγή: thestival.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις