Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Χειρουργήθηκε ο 16χρονος ποδηλάτης που παρασύρθηκε από υπηρεσιακό αυτοκίνητο της αστυνομίας

Θεσσαλονίκη: Χειρουργήθηκε ο 16χρονος ποδηλάτης που παρασύρθηκε από υπηρεσιακό αυτοκίνητο της αστυνομίας

Υποβλήθηκε σε χειρουργείο ο 16χρονος που παρασύρθηκε από όχημα της ΕΛΑΣ στη Θεσσαλονίκη. Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για τον ανήλικο που παραμένει νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της συμπρωτεύουσας.

Ο 16χρονος ποδηλάτης χτύπησε με σφοδρότητα στο παρμπρίζ υπηρεσιακού αυτοκινήτου που ανήκει στην Ελληνική Αστυνομία επί της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Πέμπτης (22.09.2022).

Φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr, νωρίτερα την Παρασκευή (23.09.2022), χειρουργήθηκε στο κεφάλι και παραμένει διασωληνωμένος στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Δείτε πάλι το βίντεο του GRTimes.gr: 

Θεσσαλονίκη: Δύο άλλες παρασύρσεις ανηλίκων την ίδια ημέρα

Την ίδια ώρα, σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε ΜΕΘ του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, κι ο 13χρονος πεζός, που παρασύρθηκε επίσης το μεσημέρι της Πέμπτης (22.09.2022), από διερχόμενο αυτοκίνητο στον δρόμο Θερμής – Πανοράματος.

Το παιδί φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και θλάση στους πνεύμονες.

Σημειώνεται πως χθες (σ.σ. 22.09.2022) τραυματίστηκε ακόμη μία ανήλικη στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου, στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, από διερχόμενο όχημα. Το 15χρονο κορίτσι που παρασύρθηκε από ΙΧ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, ελαφρά τραυματισμένο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις