Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Χρυσές λίρες και σταυροί αξίας μέσα στη σακούλα που κατέληξε στα σκουπίδια

Θεσσαλονίκη: Χρυσές λίρες και σταυροί αξίας μέσα στη σακούλα που κατέληξε στα σκουπίδια

Ένα λάθος έστειλε τη σακούλα με το πολύτιμο περιεχόμενο στα σκουπίδια. Ο ιδιοκτήτης στη Θεσσαλονίκη στάθηκε τυχερός καθώς μετά από ολόκληρη επιχείρηση τα πολύτιμα αντικείμενα βρέθηκαν πριν καταστραφούν…

Η σακούλα έκρυβε ένα μικρό θησαυρό για τον ίδιο. Από χρυσές λίρες μέχρι χρυσούς σταυρούς όπως διαπιστώθηκε. Από ένα λάθος όλα αυτά κατέληξαν στα σκουπίδια και το απορριμματοφόρο πέρασε πριν φτάσει στο σημείο. Ευτυχώς για τον ίδιο, στο Σταθμό Μεταμόρφωσης Απορριμάτων στη Θεσσαλονίκη, στήθηκε μια ολόκληρη επιχείρηση και τα πολύτιμα αντικείμενα βρέθηκαν και επέστρεψαν στα χέρια του.

Σχεδόν μία ώρα αναζητούσαν οι εργαζόμενοι Καθαριότητας του δήμου Θεσσαλονίκης τη χαμένη σακούλα με τα τιμαλφή και χρυσαφικά που κατά λάθος πέταξε δημότης στα σκουπίδια, ψάχνοντας ανάμεσα στον τεράστιο όγκο σκουπιδιών που μετέφερε το απορριμματοφόρο.

Με τον πολίτη που έχασε τα προσωπικά του αντικείμενα να είναι σε κατάσταση σοκ, οι εργαζόμενοι Καθαριότητας άφησαν τη βάρδια τους στη μέση και πήγαν στο Σταθμό Μεταμόρφωσης Απορριμάτων του δήμου για να αδειάσουν τα σκουπίδια προκειμένου να βρουν την πολύτιμη σακούλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η επίμαχη σακούλα περιείχε 14 χρυσούς σταυρούς και άλλα αντικείμενα αξίας, ακόμη και χρυσές λίρες. Ο επιστάτης Καθαριότητας του δήμου, Βασίλης Κασιρτζίκης, ο οποίος κλήθηκε από τον οδηγό του απορριματοφόρου για να επιβλέπει την επιχείρηση μαζί με την παρουσία της ΕΛΑΣ, δήλωσε ότι «είναι κάτι που θα μπορούσε να συμβεί στον οποιοδήποτε και κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε».

Ο επιστάτης, περιγράφοντας την αγωνία του πολίτη, υπογράμμισε πως δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει το γεγονός ότι κατέβηκε για να πετάξει μια σακούλα με σκουπίδια και τελικά κατέληξε να ψάχνει μαζί με την αστυνομία τα χρυσαφικά που είχε στην κατοχή του.

«Σε 45 λεπτά βρέθηκε το σακουλάκι και όταν του το παραδώσαμε έμεινε άναυδος και μας ευχαρίστησε για τα αντανακλαστικά μας. Είμασταν πρόθυμοι να βοηθήσουμε και έμειναν όλοι πολύ ευχαριστημένοι».

Πηγή: thesstoday.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις