Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: «Υπάλληλοι της ΔΕΗ» είπαν σε γυναίκα το παραμύθι που είχαν προετοιμάσει αλλά ατύχησαν

Θεσσαλονίκη: «Υπάλληλοι της ΔΕΗ» είπαν σε γυναίκα το παραμύθι που είχαν προετοιμάσει αλλά ατύχησαν

Οι δράστες κατάφεραν να παγιδέψουν τη γυναίκα στη Θεσσαλονίκη, αλλά η τύχη στο τέλος δεν ήταν μαζί τους…

Τέσσερις άντρες, ηλικίας 30, 20, 43 και 42 ετών συνέλαβαν αστυνομικοί, οι οποίοι, λειτουργώντας ως εγκληματική ομάδα και, έχοντας διακριτούς ρόλους, απέσπασαν από ηλικιωμένη γυναίκα χρηματικό ποσό και κοσμήματα. Συγκεκριμένα, ένας εκ των δραστών, προσποιούμενος υπάλληλο εταιρείας ηλεκτρισμού, εισήλθε σε διαμέρισμα της γυναίκας και όσο την απασχολούσε, ο δεύτερος δράστης ερευνούσε τον χώρο.

Παράλληλα, ο τρίτος συνεργός τους είχε αναλάβει τον ρόλο του τσιλιαδόρου στην είσοδο της οικοδομής, ενώ ο τέταρτος ανέμενε ως οδηγός στο όχημα διαφυγής. Οι άμεσες ενέργειες των αστυνομικών, μετά την καταγγελία του περιστατικού, οδήγησαν στον εντοπισμό και την σύλληψη των εμπλεκομένων στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Ήταν η μία από τις αυτόφωρες συλλήψεις είκοσι ατόμων, σε διάφορες περιοχές του Νομού, στις οποίες προχώρησαν κατά το τελευταίο 24ωρο αστυνομικοί υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο υλοποίησης ειδικών δράσεων και στοχευμένων ελέγχων για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας.

Αστυνομικοί των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης, Αλλοδαπών και Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν ακόμη: 6 άτομα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. 2 άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα. 8 άτομα για παράνομη παραμονή στη χώρα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις