Κυριακή, 16 Ιουν.
28oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Υπέκυψε 44χρονος οδηγός μηχανής που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο σε τροχαίο στην επαρχιακή οδό Ρυσίου – Ταγαράδων

Θεσσαλονίκη: Υπέκυψε 44χρονος οδηγός μηχανής που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο σε τροχαίο στην επαρχιακή οδό Ρυσίου – Ταγαράδων

Επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι μετά το τροχαίο έξω από τη Θεσσαλονίκη. Ο άτυχος οδηγός της μηχανής υπέκυψε στα σοβαρότατα τραύματά του.

Το τροχαίο σημειώθηκε χθες το πρωί (23-05-2024) στην επαρχιακή οδό Ρυσίου – Ταγαράδων, έξω από τη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 21χρονη συγκρούσθηκε πλαγιομετωπικά με δίκυκλη μοτοσικλέτα, που οδηγούσε 44χρονος, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του δεύτερου.

Ο 44χρονος είχε μεταφερθεί αρχικά σοβαρά τραυματισμένος σε νοσοκομείο, αλλά ένα 24ωρο μετά υπέκυψε στα τραύματά του. Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση της αστυνομίας, αναφέρονται τα εξής: «Πρωινές ώρες χθες (23-05-2024), στην επαρχιακή οδό Ρυσίου – Ταγαράδων, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 21χρονη ημεδαπή συγκρούσθηκε πλαγιομετωπικά με δίκυκλη μοτοσικλέτα, που οδηγούσε 44χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του δεύτερου. Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις