Τοπικά Νέα

Θεσσαλονίκη: Υπό έλεγχο η φωτιά κοντά στο σταθμό των ΚΤΕΛ “Μακεδονία”

Σε πλήρη έλεγχο έθεσαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις τη φωτιά που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι στην δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης, κοντά στα ΚΤΕΛ Μακεδονία.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, στο σημείο επιχείρησαν τρία οχήματα και οκτώ άντρες, ενώ η φωτιά που έκαψε ξηρά χόρτα και πλαστικά απορρίμματα.

Όπως επισημάνθηκε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ λόγω της καύσης του πλαστικού, ο καπνός ήταν ορατός από αρκετά σημεία της πόλης της Θεσσαλονίκης, γεγονός που προκάλεσε την ανησυχία πολλών πολιτών, οι οποίοι κάλεσαν το τηλεφωνικό κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα