Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Θήβα: Θρίλερ με τον θάνατο 38χρονου ιδιοκτήτη εταιρείας σεκιούριτι – Τον βρήκαν με μια σφαίρα στο κεφάλι

Θήβα: Θρίλερ με τον θάνατο 38χρονου ιδιοκτήτη εταιρείας σεκιούριτι – Τον βρήκαν με μια σφαίρα στο κεφάλι

Ένα θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται γύρω από τον θάνατο ενός 38χρονου άντρα που βρέθηκε από τις αρχές νεκρός στη θέση του συνοδηγού ενός αυτοκινήτου στον επαρχιακό δρόμο Καναβαρίου – Θίσβης στη Θήβα το απόγευμα της Τρίτης (6.06.2023).

Αρχικά φαινόταν ότι είχε γίνει τροχαίο καθώς είχαν ανοίξει και οι αερόσακοι, με το αυτοκίνητο να φαίνεται ότι έχει τρακάρει. Ωστόσο διερχόμενοι οδηγοί διαπίστωσαν ότι ο άντρας μέσα στο αυτοκίνητο είναι πυροβολημένος στο κεφάλι .

Στη θέση του συνοδηγού και συγκεκριμένα στο πατάκι εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και ένα περίστροφο, το οποίο έφερε δυσανάγνωστο αριθμό.

Το άψυχο σώμα του άνδρα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Θηβών, όπου οι γιατροί ήταν εκείνοι που βρήκαν τη σφαίρα στο κεφάλι του 38χρονου.

Η σορός του έχει μεταφερθεί στην Αθήνα για ιατροδικαστική εξέταση, η οποία σε συνδυασμό τον βαλλιστικό έλεγχο στο πιστόλι αναμένεται να ρίξουν φως στα αίτια θανάτου του νεαρού.

Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα αν πρόκειται για αυτοκτονία ή εγκληματική ενέργεια. Την έρευνα για τον θάνατό του ανέλαβε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών.

Ο 38χρονος ήταν ιδιοκτήτης εταιρείας σεκιούριτι στη Θήβα και ήταν γιος απόστρατου αστυνομικού που έχει υπηρετήσει κατά το παρελθόν σε νευραλγικές υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ.

Αννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις