Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Θρίλερ με την ταυτότητα του αυτόχειρα από το Blue Star Naxos!

Θρίλερ με την ταυτότητα του αυτόχειρα από το Blue Star Naxos!
φωτό από cyclades24

Κανείς δεν έχει αναζητήσει τον επιβάτη που έκανε βουτιά θανάτου το βράδυ της Τρίτης από το Blue Star Naxos. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αυτόχειρας ταξίδευε μόνος και χωρίς αποσκευές.

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξακρίβωση των στοιχείων του αυτόχειρα που βούτηξε το βράδυ της Τρίτης 30 Ιανουαρίου στη θάλασσα από το κατάστρωμα του πλοίου Blue Star Naxos ενώ αυτό έπλεε μεταξύ Γυάρου και Σύρου.

Όσο περνούν οι ώρες, νέα στοιχεία έρχονται στο φως τα οποία ωστόσο δεν ξεδιαλύνουν το πέπλο μυστηρίου σχετικά με την ταυτότητα του νεκρού άνδρα.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο επιβάτης που έδωσε τέλος στη ζωή του με τον πλέον τραγικό τρόπο, ταξίδευε μόνος του και χωρίς αποσκευές καθώς δεν βρέθηκαν στο πλοίο προσωπικά του αντικείμενα.

Δεν τον έχει αναζητήσει κανείς

Μέχρι στιγμής επίσης, δεν τον έχει αναζητήσει κανείς ενώ η ταυτότητά του παραμένει ακόμα άγνωστη.

Στην ταυτοποίηση που επιχείρησαν να διενεργήσουν οι αξιωματικοί του πλοίου Blue Star Naxos αμέσως μετά τον εντοπισμό της σορού του στη θάλασσα δύο ώρες περίπου μετά το απονενοημένο του διάβημα, ανευρέθηκε ένα όνομα το οποίο δεν ανταποκρίθηκε στο check in αλλά κανείς δεν μπορεί να υποστηρίξει ακόμα με σιγουριά, αν αυτό ήταν το πραγματικό όνομα του αυτόχειρα καθώς κατά την έκδοση των εισιτηρίων δεν απαιτείται η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.

Η σορός του άτυχου ηλικίας περίπου 60 ετών άνδρα, παραμένει στη Σύρο ενώ οι έρευνες για την διακρίβωση της ταυτότητάς του συνεχίζονται.

Πηγή: parianostypos

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις