Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Τηλεφωνική απάτη στα Τρίκαλα: Συνελήφθη στον Προμαχώνα η γυναίκα που εισέπραξε 7.500 ευρώ και κοσμήματα

Τηλεφωνική απάτη στα Τρίκαλα: Συνελήφθη στον Προμαχώνα η γυναίκα που εισέπραξε 7.500 ευρώ και κοσμήματα

Η χαρά της γυναίκας για την τηλεφωνική απάτη στα Τρίκαλα, δεν κράτησε για πολύ. Η σύλληψή της, έγινε στον Προμαχώνα, ενώ επιχειρούσε να βγει από την Ελλάδα…

Η μία τηλεφωνική απάτη διαδέχεται την άλλη στα Τρίκαλα. Ένα από τα θύματα ωστόσο, στάθηκε τυχερό μέσα στην ατυχία του. Ο λόγος για γυναίκα που παγιδεύτηκε, πίστεψε ότι στενό συγγενικό της πρόσωπο βρισκόταν σε ανάγκη και έδωσε χρήματα και κοσμήματα αξίας σε μέλος της σπείρας. Αμέσως μετά η γυναίκα που παρέλαβε τα κλοπιμαία από την ηλικιωμένη πήγε στα σύνορα του Προμαχώνα με σκοπό να βγει από τη χώρα. Η παράνομη δράση της διαπιστώθηκε, η ίδια συνελήφθη και τα κλοπιμαία επέστρεψαν στην κατοχή της ιδιοκτήτριας.

Συνελήφθη την Δευτέρα 8 Απριλίου 2024, από αστυνομικούς της Ασφαλείας Τρικάλων, μία αλλοδαπή γυναίκα, για τηλεφωνική απάτη, από κοινού με άγνωστους, μέχρι στιγμής, συνεργούς της, που διαπράχθηκε σε βάρος ηλικιωμένης γυναίκας στα Τρίκαλα.

Ειδικότερα, απογευματινές ώρες προχθές (07-04-2024), άγνωστος άνδρας επικοινώνησε τηλεφωνικά με την παθούσα και με το πρόσχημα ότι συγγενικό της πρόσωπο ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα και έπρεπε να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση, την έπεισε να παραδώσει το χρηματικό ποσό των 7.500 ευρώ καθώς και κοσμήματα σε γυναίκα που έσπευσε σε σύντομο χρονικό διάστημα, στην οικία της.

Από την έρευνα των αστυνομικών της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Προμαχώνα, ταυτοποιήθηκε η ανωτέρω δράστιδα και ακολούθως, συνελήφθη.

Στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το σύνολο των κοσμημάτων, καθώς και το χρηματικό ποσό των 7.100 ευρώ, τα οποία, στη συνέχεια, αποδόθηκαν στην παθούσα.

Επιπλέον, από την κατοχή της κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο. Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις