Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Τηλεφωνική απάτη στη Λαμία: Έβαλε σε κάδο σκουπιδιών 5.000 ευρώ και τα βούτηξαν οι δράστες

Τηλεφωνική απάτη στη Λαμία: Έβαλε σε κάδο σκουπιδιών 5.000 ευρώ και τα βούτηξαν οι δράστες

Απαρηγόρητη η άτυχη γυναίκα στη Λαμία μετά την τηλεφωνική απάτη. Άφησε στα σκουπίδια τις οικονομίες που είχε στο σπίτι της…

Η μία τηλεφωνική απάτη διαδέχεται την άλλη και στη Λαμία. Τελευταίο θύμα μια ηλικιωμένη γυναίκα που άφησε σε κάδο σκουπιδιών 5.000 ευρώ. Χρήματα που κατέληξαν σε μέλη της σπείρας που την έβαλαν στο στόχατρο και μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί. Η άτυχη γιαγιά πίστεψε ότι έπρεπε να δώσει όσα χρήματα είχε, για να σωθεί η εγγονή της που δήθεν είχε τραυματιστεί σε σοβαρό ατύχημα. Το έκανε και έμαθε την αλήθεια αργότερα.

Συνεχίζουν να τηλεφωνούν οι απατεώνες που προσποιούνται τους γιατρούς και ζητούν χρήματα για την αποκατάσταση της υγείας συγγενικού προσώπου του υποψήφιου θύματος, που υποτίθεται ότι έπεσε θύμα σοβαρού ατυχήματος.

Δυστυχώς το μεσημέρι του Σαββάτου κατάφεραν με το συγκεκριμένο σενάριο να αποσπάσουν χρήματα και από μία ηλικιωμένη γυναίκα στην περιοχή των Καλυβίων στη Λαμία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr, ο απατεώνας τηλεφώνησε στην ηλικιωμένη και παριστάνοντας τον γιατρό της είπε ότι η εγγονή της είχε ένα σοβαρό ατύχημα και χρειάζονταν χρήματα για την αποκατάστασή της υγείας της. Η ανυποψίαστη γυναίκα πάνω στον πανικό της, τους είπε ότι έχει 5.000 ευρώ, τα οποία συμφώνησαν να βάλει σε κάδο επί της Λεωφόρου Καλυβίων.

Όταν η ηλικιωμένη γυναίκα επικοινώνησε με τους ανθρώπους της, διαπίστωσε ότι όλα αυτά ήταν ψέματα και ειδοποίησε την αστυνομία. Από μαρτυρίες που συνέλεξαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, φέρεται να έχουν την εικόνα των δραστών και σε αυτό το πλαίσιο έχουν ξεκινήσει ήδη οι αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό των «εισπρακτόρων».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις