Τετάρτη, 1 Μαΐ
20oC Αθήνα

Τηλεφωνική απάτη στο Ηράκλειο: Η ερώτηση 89χρονου παππού έβγαλε «νοκ άουτ» τον απατεώνα

Τηλεφωνική απάτη στο Ηράκλειο: Η ερώτηση 89χρονου παππού έβγαλε «νοκ άουτ» τον απατεώνα

Η τηλεφωνική απάτη στο Ηράκλειο είχε στηθεί με την γνώριμη συνταγή ενός υποτιθέμενου τροχαίου. Ο 89χρονος παππούς όμως, αποδείχθηκε καλά διαβασμένος…

Η γιαγιά πανικοβλήθηκε αλλά ο παππούς αποδείχθηκε ψύχραιμος και καλά διαβασμένος. Η τηλεφωνική απάτη στο Ηράκλειο δεν ολοκληρώθηκε, με τον επίδοξο απατεώνα να κλείνει στο τέλος το τηλέφωνο εκνευρισμένος. Πάνω που είχε πείσει την 87χρονη ότι η κόρη της είχε χτυπήσει σε υποτιθέμενο τροχαίο και έπρεπε να δώσει χρήματα για χειρουργική επέμβαση, πήρε το τηλέφωνο ο 89χρονος σύζυγός της. Ρώτησε τον απατεώνα, ποια από τις κόρε του έχει τραυματιστεί. Με τον διάλογο που ακολούθησε να είναι σπαρταριστός και τον ηλικιωμένο να μην παγιδεύεται με τίποτα.

Στο πρόσωπο ενός 89χρονου βρήκε τον δάσκαλό του ένας απατεώνας που προσπάθησε να εξαπατήσει μια ηλικιωμένη. Ο άγνωστος άνδρας, το απόγευμα της Τρίτης 27 Φεβρουαρίου, κάλεσε στο τηλέφωνο του σπιτιού που έμενε ζευγάρι ηλικιωμένων στο Ηράκλειο.

Απάντησε 87χρονη γυναίκα, η οποία έκπληκτη άκουγε στην άλλη άκρη της γραμμής, ότι μιλούσε με έναν καθηγητή ορθοπεδικής, ο οποίος την ενημέρωνε ότι η κόρη της έχει τραυματιστεί σοβαρά. Η 87χρονη σοκαρίστηκε.

Όμως πριν ο απατεώνας περάσει στο… παρασύνθημα, δηλαδή να ζητήσει χρήματα για να της κάνει χειρουργική επέμβαση (συνήθως αυτή είναι η συνέχεια), το τηλέφωνο πήρε στα χέρια του ο σύζυγός της!

Ο παππούς, έχοντας προφανώς ακούσει τα πολυάριθμα περιστατικά που σημειώνονται, δεν πείστηκε και ρώτησε τον άγνωστο άνδρα  ποια από τις κόρες του έχει χτυπήσει.

Ο διάλογος που ακολούθησε ήταν σπαρταριστός, με τον απατεώνα να ρωτάει τον ηλικιωμένο πόσες κόρες έχει και τον παππού να απαντάει περιπαικτικά … 50!

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο απατεώνας σαφώς εκνευρισμένος και έχοντας καταλάβει ότι ο παππούς τα είχε 400, έδωσε μία χυδαία απάντηση και έκλεισε το τηλέφωνο!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις