Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

«Την δολοφόνησε και την πέταξε σαν σκουπίδι» – Ξανά στο εδώλιο ο αγγειοχειρουργός για το θάνατο της 36χρονης μεσίτριας

«Την δολοφόνησε και την πέταξε σαν σκουπίδι» – Ξανά στο εδώλιο ο αγγειοχειρουργός για το θάνατο της 36χρονης μεσίτριας

«Ζωντανεύει» ξανά στο Εφετείο η υπόθεση δολοφονίας της 36χρονης μεσίτριας στην Θεσσαλονίκη που «εξαφανίστηκε» πηγαίνοντας για μια επέμβαση για κιρσούς και τελικά βρέθηκε νεκρή…

«Ένα τέτοιο νοσηρό μυαλό, ένα τέτοιο αλλόκοτο μυαλό που δολοφονεί μέσα στο νοσοκομείο μία μητέρα 3 παιδιών, μια 36χρονη υγιέστατη γυναίκα και στη συνέχεια τη φορτώνει στο πορτ μπαγκαζ του αυτοκινήτου του και την πετάει σα σκουπίδι σε απόσταση 130 χιλιομέτρων από τη Θεσσαλονίκη σε δύσβατη περιοχή της Χαλκιδικής», λέει ο σύζυγος της 36χρονης.

Το μόνο που ζητά είναι δικαιοσύνη. Τον Απρίλιο του 2017 έχασε τη γυναίκα του και μητέρα τριών παιδιών. Άφησε την τελευταία της πνοή σε εγκαταλελειμμένη πτέρυγα του Ιπποκράτειου νοσοκομείου όπου πήγε να αφαιρέσει τους κιρσούς της… Ο κατηγορούμενος γιατρός, της είχε χορηγήσει ισχυρά αναισθητικά φάρμακα με αποτέλεσμα να επέλθει ο θάνατός της.

Επτά ημέρες μετά, η σορός της 36χρονης Ντιάνα βρέθηκε σε αποσύνθεση σε γκρεμό στο Παλιούρι Χαλκιδικής. Ο κατηγορούμενος είχε μεταφέρει και πετάξει εκεί το πτώμα της ενώ για μέρες προσπαθούσε να παραπλανήσει τις αρχές.

Στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης από χθες αναβιώνει η υπόθεση που είχε συγκλονίσει τη χώρα…

Ο κατηγορούμενος για ακόμη μία φορά προσπάθησε να πείσει ότι ο θάνατος της μεσίτριας οφείλεται σε ιατρικό λάθος.

«Έκανα ένα τραγικό ιατρικό λάθος για το οποίο λυπάμαι πολύ. Δεν είχα πρόθεση να κάνω κακό, δεν είχα καμία πρόθεση να σκοτώσω», δήλωσε ο 43χρονος αγγειοχειρούργος.

«Μιλάμε για ένα έγκλημα φρικαλέο»

«Τα ντοκουμέντα, τα πειστήρια είναι τόσα πολλά που θα ήταν αφέλεια να μιλάμε για ιατρικό λάθος. Μιλάμε για ένα έγκλημα μοναδικό, φρικαλέο, αλλόκοτο, που όμοιο του δεν υπάρχει στα παγκόσμια χρονικά. Όλα ήταν προσχεδιασμένα. Δεν είναι δυνατόν ένας γιατρός μετά από ιατρικό λάθος να βρίσκει χωρίς χρονοτριβή μια χωματερή μέσα στη μαύρη νύχτα», είπε ο σύζυγος της αδικοχαμένης γυναίκας.

Πρωτόδικα ο 43χρονος είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη και 2 χρόνια φυλάκιση για ανθρωποκτονία, με ενδεχόμενο δόλο και περιύβριση νεκρού.

Η ακροαματική διαδικασία θα συνεχιστεί με καταθέσεις μαρτύρων κατηγορίας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις