Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Τήνος: «Ήταν ένας στοργικός πατέρας» – Μαρτυρίες μία ημέρα μετά το φονικό

Τήνος: «Ήταν ένας στοργικός πατέρας» – Μαρτυρίες μία ημέρα μετά το φονικό

«Ο Σπύρος ήταν ένας στοργικός πατέρας, ένας δημιουργικός, φιλότιμος και χαμογελαστός άνθρωπος που βοηθούσε τους πάντες» είπε στο newsit.gr η πρώην σύντροφος του 52χρονου που πυροβολήθηκε χθες το μεσημέρι στην Τήνο, μέσα στο αυτοκίνητό του, από έναν 90χρόνο.

Την ώρα που ο ηλικιωμένος αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, η πρώην σύντροφος του αδικοχαμένου διευθυντή της Σχολής Αγιογραφίας της Τήνου, με την οποία έχουν φέρει στον κόσμο ένα παιδί, μιλούσε στο newsit.gr για τον άνθρωπο που έχασε τη ζωή του. Η ίδια, ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πώς συνέβη αυτό το κακό.

Αν και εκείνη με το παιδί τους μένουν στη Θεσσαλονίκη, ο 52χρονος καθημερινά επικοινωνούσε με την κόρη του. «Παρ’ όλη την απόσταση που είχαμε δεν υπήρχε μέρα που να μη μιλήσει στο παιδί, να μη δει τι κάνει, να μην την ρωτήσει πώς πήγε στο σχολείο» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Click4More: Τήνος: «Καλά του έκανα» είπε ο 93χρονος μετά τη δολοφονία του 50χρονου αγιογράφου

Ο αδικοχαμένος πατέρας, που σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, δολοφονήθηκε εν ψυχρώ για μια θέση πάρκινγκ, είχε να δει την κόρη του εξαιτίας του COVID-19 δύο χρόνια και ανυπομονούσε να την δει το καλοκαίρι.
«Δεν έχω λόγια για το τραγικό συμβάν που συνέβη στην οικογένειά μας, εύχομαι ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα του να βρει πάνω τον παππού μας και τον αδερφό του, να μας προσέχει από κει ψηλά» είπε η ίδια.
Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο newsit.gr γείτονας του θύματος, ο 52χρονος «ήταν ήσυχος, κοινωνικός και δεν δημιουργούσε ποτέ κανένα πρόβλημα. Αντιθέτως ο δράστης, δημιουργούσε προβλήματα για το τίποτα, για ανούσια πράγματα. Δεν μιλάει ούτε με τα παιδιά του. Κρίμα για την οικογένεια του, κρίμα για την μάνα του που χάνει και δεύτερο παιδί».
Σύμφωνα με πληροφορίες ο αδερφός του θύματος έχει πεθάνει από καρκίνο, ενώ έχει φύγει από τη ζωή και ο πατέρας του. Παράλληλα, ο 52χρονος αγιογράφος ήταν πατέρας ακόμη ενός παιδιού.

Αναστασία Σταματοπούλου

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις