Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Τήνος: Στις φυλακές Κορυδαλλού μετά τη δολοφονία για μια θέση πάρκινγκ – Τι είπε στην απολογία του

Τήνος: Στις φυλακές Κορυδαλλού μετά τη δολοφονία για μια θέση πάρκινγκ – Τι είπε στην απολογία του

Ο 90χρονος έβγαλε όπλο και σκότωσε τον 52χρονο σε ένα έγκλημα που πάγωσε την Τήνο και ολόκληρη τη χώρα…

Στις φυλακές Κορυδαλλού αναμένεται να μεταφερθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 90χρονος από την Τήνο, ο οποίος ομολόγησε την δολοφονία του 52χρονου διευθυντή της Σχολής Αγιογραφίας του νησιού.

Να υπενθυμίσουμε ότι το βράδυ της Τρίτης, ο ηλικιωμένος άνδρας μετά την απολογία του, κρίθηκε προφυλακιστέος με ομόφωνη απόφαση εισαγγελέα και ανακρίτριας, με το σκεπτικό ότι υπάρχει κίνδυνος τέλεσης και νέου εγκλήματος. Ο ηλικιωμένος άνδρας κατά τη διάρκεια της απολογίας του ομολόγησε την πράξη του το μοιραίο μεσημέρι της Κυριακής, υποστηρίζοντας ότι δεχόταν συνεχώς προκλήσεις από το θύμα.

«Θυμάμαι να παίρνω το κυνηγετικό μου όπλο μόνο και μόνο για εκφοβισμό και να τον κάνω να σταματήσει να με βρίζει. Δεν μπορώ να θυμηθώ πως πάτησα την σκανδάλη», δήλωσε ενώπιον της ανακρίτριας ο 90χρονος άνδρας, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του logotypos.gr.

Μάλιστα, επικαλέστηκε το προχωρημένο της ηλικίας του, τονίζοντας ότι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, μεταξύ των οποίων και γεροντική άνοια, ζητώντας παράλληλα την ψυχιατρική του εξέταση.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις