Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Τήνος: Θυελλώδεις άνεμοι “πήραν και σήκωσαν” τεράστια δεξαμενή νερού! [pic]

Τήνος: Θυελλώδεις άνεμοι “πήραν και σήκωσαν” τεράστια δεξαμενή νερού! [pic]

Η Τήνος “χτυπιέται” ανελέητα από την κακοκαιρία και οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στο νησί κάνουν δύσκολες τις μετακινήσεις.

Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία είναι η ένταση των ανέμων που αντιμετωπίζει η Τήνος που “πήραν και σήκωσαν” τεράστια δεξαμενή νερού η οποία κατέληξε δίπλα στο δρόμο και ευτύχημα είναι πως εκείνη την ώρα δεν περνούσε κάποιο αυτοκίνητο ή κάποιος πεζός και να κινδυνεύσει με ατύχημα.

Στο μεταξύ ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει ότι πριν από λίγη ώρα, με τη λειτουργία του Αυτόνομου Σταθμού Παραγωγής της ΔΕΗ στην Άνδρο, αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στο νησί αλλά και στην Τήνο.

Μεμονωμένες τοπικές βλάβες που έχουν προκληθεί στο Δίκτυο και των δύο νησιών από τους ισχυρούς ανέμους, αποκαθίστανται σταδιακά από τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ που βρίσκονται επί ποδός και εργάζονται κάτω από αντίξοες συνθήκες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη επανηλεκτροδότηση όλων των περιοχών.

Το σύνολο των εργαζομένων του ΔΕΔΔΗΕ και της ΔΕΗ καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την αποφυγή περαιτέρω ταλαιπωρίας των καταναλωτών.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις