Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Το μοναδικό πλωτό παλάτι του ιδρυτή της Apple, Steve Jobs στο Ναύπλιο – video

Το μοναδικό πλωτό παλάτι του ιδρυτή της Apple, Steve Jobs στο Ναύπλιο – video
φωτογραφία: argolikeseidhseis.gr

Στα νερά του Ναυπλίου η σούπερ θαλαμηγός του Steve Jobs, του ιδρυτή της Apple ο οποίος πέθανε χωρίς να προλάβει να ταξιδέψει με το σκάφος που είχε ονειρευτεί.

Εκτός από τον ιδιαίτερο σχεδιασμό δια χειρός Starck, το σκάφος “Venus” του Steve Jobs έχει μήκος περίπου 78 μέτρα, ξύλινα στοιχεία και τρεις ορόφους.

Διαθέτει, επίσης, μία μεγάλη βεράντα με τζακούζι, ενώ το εξωτερικό του είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, κάνοντάς το πολύ πιο ελαφρύ και σαφώς γρηγορότερο από αντίστοιχα σκάφη της κατηγορίας του.

Φυσικά το “Venus” λειτουργεί με στοιχεία της Apple – όπου μπορούσαν αυτά να εφαρμοστούν, οθόνες iMac στο χειριστήριο του σκάφους, ipods στα δωμάτια των καλεσμένων, Apple TV κτλ. Στο μπροστινό deck, υπάρχει και τέντα σε στυλ αυτών των βεδουίνων, για να ξεκουράζονται οι καλεσμένοι στην σκιά.

Ιδιοκτήτης της “Venus” είναι πλέον η χήρα Laurene Powell Jobs. Το πλωτό παλάτι διαθέτει 6 καμπίνες και 22 άτομα προσωπικό που διαμένουν σε άλλες 14 καμπίνες.

Η Laurene Powell Jobs απολαμβάνει τα ταξίδια και τον πλούτο της που ανέρχεται στα 18 δισεκατομμύρια δολάρια. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σκάφος βρίσκονται μέλη της οικογένειας του Jobs και οικογενειακοί φίλοι.

πηγή: argolikeseidhseis.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις