Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Τούμπα: Φυλάκιση με αναστολή στην Ισπανίδα για το κορoνοπάρτι μαμούθ – «Κάλεσα 12, ήρθαν 52» (video)

Τούμπα: Φυλάκιση με αναστολή στην Ισπανίδα για το κορoνοπάρτι μαμούθ – «Κάλεσα 12, ήρθαν 52» (video)

Βαριά «καμπάνα» για το κορονοπάρτι στην Τούμπα με οικοδέσποινα μία νεαρή Ισπανίδα. Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης επέβαλε στην 21χρονη ποινή φυλάκισης 6 μηνών και 10 ημερών, με τριετή αναστολή, λόγω του ελαφρυντικού της μετεφηβικής ηλικίας.

Στην απολογία της η νεαρή Ισπανίδα ισχυρίστηκε για το κορονοπάρτι στην Τούμπα: «Είχα καλέσει 12 άτομα, αλλά ήρθαν 52. Δεν ήξερα τα μέτρα και τους περιορισμούς. Στην πόλη μας, το Αλιέντε, δεν υπάρχουν τόσο αυστηρά μέτρα»

Click4more: Τούμπα: Εδώ έγινε το κορονοπάρτι με πάνω από 50 άτομα

Στην απολογία της η νεαρή Ισπανίδα υποστήριξε ακόμα πως ούτε κι ο ιδιοκτήτης του χώρου, όπου έγινε το κορονοπάρτι, δεν την ενημέρωσε για τα μέτρα…

Δείτε βίντεο του Newsit.gr από τα δικαστήρια:

Είπε, επίσης, ότι βρίσκεται στην Ελλάδα εδώ και ένα μήνα, λόγω της συμμετοχής της σε πρόγραμμα Erasmus του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Το δικαστήριο καταδίκασε την νεαρή από την Ισπανία σε φυλάκιση 6 μηνών και 10 ημερών, με τριετή αναστολή, λόγω του ελαφρυντικού της μετεφηβικής ηλικίας.

Σημειώνεται, τέλος, ότι στο κορονοπάρτι της 21χρονης στην περιοχή της Τούμπας συμμετείχαν φοιτητές από την Ισπανία και την Ιταλία.

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις