Τοπικά Νέα

Τραγικός επίλογος στην εξαφάνιση ηλικιωμένου στην Εύβοια – Βρέθηκε νεκρός σε ρέμα

Νεκρός μέσα σε ένα ρέμα βρέθηκε ο 76χρονος που είχε εξαφανιστεί από το πρωί της Παρασκευής, στη Λούτσα Ευβοίας, κοντά στη Στενή.

Ο ηλικιωμένος είχε πάει να μαζέψει ξύλα και προφανώς γλίστρησε και έπεσε στο ρέμα, σε απόσταση 500 μέτρων από το χωριό του.

Το πτώμα εντοπίστηκε από εθελοντή συγχωριανό του που έψαχνε μαζί με άλλους πολίτες.
Στις έρευνες πήραν μέρος πυροσβέστες από τη Χαλκίδα και άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο.

Τώρα είναι σε εξέλιξη άλλη επιχείρηση πάλι στην Εύβοια και συγκεκριμένα στο χωριό Μακρυκάπα,
όπου εξαφανίστηκε ηλικιωμένη γυναικά.
Είχε πάει το πρωί της Κυριακής για να μαζέψει ελιές και δεν επέστρεψε στο σπίτι της…

Στο μεταξύ σταμάτησαν οι έρευνες στο χωριό Ροβολιάρι της Φθιώτιδας, όπου έχει εξαφανιστεί ακόμη ένας ηλικιωμένος.
Για πέντε ημέρες έψαχναν και “χτένισαν” όλη την περιοχή, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα.

Πηγή: LamiaReport

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα