Κυριακή, 28 Απρ.
17oC Αθήνα

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: «Ο γιος βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι και ο πατέρας καθιστός δίπλα του» λέει γείτονας στο newsit.gr

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: «Ο γιος βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι και ο πατέρας καθιστός δίπλα του» λέει γείτονας στο newsit.gr

Μαρτυρία που συγκλονίζει στο newsit.gr για την οικογενειακή τραγωδία στη Θεσσαλονίκη. Ένας πατέρας και ο γιος του εντοπίστηκαν νεκροί στο διαμέρισμά τους σε πολυκατοικία στην οδό Ολύμπου, αλλά είχαν πεθάνει πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Γείτονας της οικογένειας στη Θεσσαλονίκη μίλησε στο newsit.gr και αποκαλύπτει ότι ο πατέρας και ο γιος του, ο οποίος ήταν ΑμεΑ, πρέπει να «έφυγαν» από τη ζωή τον περασμένο Δεκέμβριο, λίγο πριν τις γιορτές.

Ο ίδιος άνθρωπος σημειώνει ότι ο πατέρας και ο γιος του έμειναν μόνοι τους στο διαμέρισμα της πολυκατοικίας επί της οδού Ολύμπου, καθώς η μητέρα είχε πεθάνει το 2014.

«Απ’ ό,τι μάθαμε η αστυνομία δεν βρήκε κάποιο ίχνος εγκληματικής ενέργειας. ”Έφυγαν” από παθολογικά αίτια, αλλά γενικότερα θα μάθουμε από την ιατροδικαστική. Είμαστε όλοι αναστατωμένοι. Πατέρας και γιος ήταν δύο ήσυχοι άνθρωποι. Ο πατέρας ήταν συνταξιούχος και ο γιος ήταν ΑμεΑ από όσο γνωρίζουμε. Η μητέρα είχε πεθάνει εδώ και δέκα χρόνια. Πατέρας και γιος έμεναν μόνοι τους. Από ό,τι φαίνεται πρέπει να έχασαν τη ζωή τους λίγο πριν τις γιορτές», λέει στο newsit.gr ο γείτονας της άτυχης οικογένειας και συμπληρώνει ακόμα ότι:

«Το παράθυρο του διαμερίσματος ήταν ανοιχτό και γι’ αυτό δεν μύρισε και το σπίτι. Έτσι δεν μπορέσαμε και να καταλάβουμε τι έγινε. Ο πατέρας το καλοκαίρι έβγαινε και καθόταν στο μπαλκόνι, όμως τον χειμώνα ήταν συνέχεια μέσα. Δεν έβγαιναν συχνά έξω και έτσι δεν πήγε το μυαλό μας στο κακό. Απ’ ό,τι μας είπαν, το παιδί βρέθηκε νεκρό στο κρεβάτι και ο πατέρας καθιστός δίπλα του. Αυτό που σκεφτόμαστε εμείς είναι μήπως για κάποιο λόγο πέθανε πρώτα το παιδί και ο πατέρας δεν το άντεξε…».

Υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής, εξέτασαν το διαμέρισμα και απέκλεισαν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ στο σημείο μετέβησαν και ιατροδικαστές.

Οι σοροί των δύο ανδρών θα μεταφερθούν στην ιατροδικαστική υπηρεσία Διαβατών για τη διενέργεια νεκροτομής, η οποία θα ρίξει «φως» στα αίτια θανάτου του πατέρα και του γιου.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις