Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Τραγωδία στον Δομοκό: Γαμπρός και πεθερά πέθαναν μαζί στο αυτοκίνητο!

Τραγωδία στον Δομοκό: Γαμπρός και πεθερά πέθαναν μαζί στο αυτοκίνητο!
ΑΠΕ - ΜΠΕ (αρχείο)

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Καθαράς Δευτέρας (02.03.2020) όταν μια 84χρονη από την Μαντασιά Δομοκού αισθάνθηκε αδιαθεσία και ο γαμπρός της την πήρε με το αυτοκίνητο για να την πάει στο Κέντρο Υγείας.

Μετά την εξέταση και αφού όλα έδειχναν εντάξει για την ηλικιωμένη γυναίκα, γαμπρός και πεθερά πήραν το δρόμο της επιστροφής.

Φτάνοντας στο χωριό Βούζι, ο γαμπρός έπαθε ανακοπή (!) και έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα το τζιπ που οδηγούσε να βγει εκτός δρόμου και να ακινητοποιηθεί.

Διερχόμενος οδηγός που σταμάτησε για να δει τι συμβαίνει βρήκε το αυτοκίνητο με τη μηχανή αναμμένη και τον οδηγό σε άσχημη κατάσταση, με εμφανή τα συμπτώματα της ανακοπής. Στη θέση του συνοδηγού ήταν η πεθερά του χωρίς τις αισθήσεις της.

Αμέσως ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ και ο οδηγός, ηλικίας περίπου 65 ετών, διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Δομοκού, όπου δυστυχώς λίγο αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή. Δυστυχώς χωρίς ζωτικά σημεία διακομίστηκε και η πεθερά του, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της!

Να σημειωθεί ότι ο άτυχος άνδρας δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις και οι δυο “έφυγαν” από ανακοπή, ωστόσο η ιατροδικαστική έκθεση θα δείξει την ακριβή αιτία θανάτου γαμπρού και πεθεράς.

πηγή: lamiareport.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις