Δευτέρα, 29 Απρ.
17oC Αθήνα

Τραγονήσι: Πωλείται 50 εκατομμύρια ευρώ η βραχονησίδα που βρίσκεται μια ανάσα από τη Μύκονο

Τραγονήσι: Πωλείται 50 εκατομμύρια ευρώ η βραχονησίδα που βρίσκεται μια ανάσα από τη Μύκονο

Η βραχονησίδα Τραγονήσι που πωλείται, έχει σαν μεγάλο της πλεονέκτημα το γεγονός πως βρίσκεται δίπλα στη Μύκονο. Τα νερά είναι γαλαζοπράσινα, αλλά πράσινο δεν υπάρχει ούτε για δείγμα…

Το πωλητήριο απευθύνεται σε κροίσους. Σε άτομα που μπορούν να διαθέσουν 50 εκατομμύρια ευρώ, για να κάνουν δίκη τους την βραχονησίδα Τραγονήσι, που βρίσκεται πολύ κοντά στη Μύκονο. Τα καλοκαίρια πολυτελή σκάφη προσεγγίζουν το ξερονήσι, καθώς τα νερά είναι πεντακάθαρα και σε ορισμένα σημεία γαλαζοπράσινα. Για την ώρα δεν υπάρχει πράσινο και σπίτι, ούτε για δείγμα.

Πωλείται όπως είναι …ακατοίκητο! Ο λόγος για το Τραγονήσι, μια μικρή βραχονησίδα που βρίσκεται σε απόσταση λίγων ναυτικών μιλίων ανατολικά της Μυκόνου. Σύμφωνα με την αγγελία που δημοσίευσε μεσιτικό γραφείο, το Τραγονήσι ή Δραγονήσι, έκτασης 2.500 στρεμμάτων, πωλείται αντί του ποσού των 50.000.000 ευρώ και μεταβιβάζεται είτε ολόκληρο είτε μισό (βόρειο ή νότιο μέρος) είτε σε κομμάτια.

Η αγγελία αναφέρει ότι είναι άρτιο και οικοδομήσιμο, αλλά το μεγαλύτερο πλεονέκτημά του είναι ότι βρίσκεται δίπλα στην Μύκονο, το ακριβότερο και πλουσιότερο νησί της Ελλάδας.

Στην πραγματικότητα, στο Τραγονήσι δεν υπάρχει πράσινο ούτε για δείγμα παρά μόνο γκρεμνά, κοφτερές πέτρες και γλιστερά χαλίκια. Το καλοκαίρι τουριστικά σκάφη πραγματοποιούν εκεί εκδρομές καθώς διαθέτει σπηλιές με γαλαζοπράσινα νερά, ιδανικές για κολύμπι και καταδύσεις.

Όπως αναφέρει το mykonoslive.tv, πάνω στα βράχια του είναι χτισμένο και το εκκλησάκι της Παναγίας όπου στις 11 Ιουνίου, ανήμερα των Αγίων Βαρνάβα και Βαρθολομαίου, πραγματοποιείται πανηγύρι με την συμμετοχή μόνο ανδρών.

Λέτε να αγοράσει το Τραγονήσι κάποιος Άραβας κροίσος για να το μετατρέψει σε… μικρό Ντουμπάι με ουρανοξύστες και τελεφερίκ που θα συνδέεται με την Μύκονο; Θα φανεί στο μέλλον…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις