Παρασκευή, 3 Μαΐ
18oC Αθήνα

Τρεις Αλβανοί πίσω από διαρρήξεις σε σπίτια και αποθήκες της Μεσσηνίας

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Εξιχνιάστηκαν, έξι διαρρήξεις- κλοπές σε σπίτια και αποθήκες, σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Πύλου- Νέστορος και Μεσσήνης Μεσσηνίας. Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται τρεις άνθρωποι από την Αλβανία, ηλικίας 31, 32 και 37 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής διερεύνησης του Αστυνομικού Τμήματος Πύλου και μετά από αξιοποίηση στοιχείων, εξακριβώθηκε ότι οι άνθρωποι αυτοί, από τις 26 Νοεμβρίου έως και τις 20 Ιανουαρίου, σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Πύλου – Νέστορος και Μεσσήνης Μεσσηνίας, είχαν κάνει τέσσερις διαρρήξεις – κλοπές σε σπίτια και δύο σε αποθήκες, από όπου είχαν κλέψει συνολικά χρήματα, γεωργικά εργαλεία, ηλεκτρικές συσκευές, είδη ένδυσης και τρόφιμα.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Πύλου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Πηγή: ΕΛ.ΑΣ.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε