Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Τρελή καταδίωξη με 200 χλμ στα Τέμπη! Άγνωστος επιτέθηκε σε δικηγόρο από τη Λάρισα

Τρελή καταδίωξη με 200 χλμ στα Τέμπη! Άγνωστος επιτέθηκε σε δικηγόρο από τη Λάρισα

Ένα SUV και ένα σπορ αυτοκίνητο έμοιαζαν να κάνουν “κόντρες” και να κινούνται με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όπως αποδείχθηκε επρόκειτο για απόπειρα επίθεσης σε βάρος γνωστού Λαρισαίου δικηγόρου.

Ο οδηγός του σπορ αυτοκινήτου προσπάθησε να “κλείσει” το δρόμο στο SUV του δικηγόρου, ο γνωστός Λαρισαίος κατάφερε να αποφύγει την παγίδα και κάπως έτσι ξεκίνησε η άγρια καταδίωξη.

Τα δύο οχήματα άρχισαν να κινούνται με ταχύτητες άνω των 200 χιλιομέτρων την ώρα μέσα στα τούνελ των Τεμπών και δεν σταμάτησαν παρά όταν έφτασαν στα διόδια της Λεπτοκαρυάς.

Εκεί ο οδηγός του σπορ αυτοκινήτου, ένας “νταής” με τατουάζ όπως περιγράφεται προσπάθησε να επιτεθεί στον δικηγόρο.

Όπως ο ίδιος ο δικηγόρος αναφέρει «Την Τρίτη 1 Αυγούστου και ενώ κινούμουν με το αυτοκίνητο μου στην Εθνική οδό δέχτηκα απρόκλητη έμπρακτη εξύβριση και απειλή από τον οδηγό ενός μαύρου Audi TT το οποίο έκανε επικίνδυνους ελιγμούς με πρόθεση να μου ανακόψει την πορεία. Δεδομένου ότι μετέφερα συγγενικό μου πρόσωπο σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης στερήθηκα της δυνατότητας να πληροφορηθώ την αιτία… αλλά και την ταυτότητα του οδηγού η οποία όμως θα γίνει γνωστή σύντομα από το βίντεο των σηράγγων και των διοδίων μετά την Εισαγγελική παραγγελία. Οι όποιες προσπάθειες εκφοβισμού και τρομοκρατίας εις βάρος μου, από όπου και αν προέρχονται…, το μόνο που θα επιτύχουν θα είναι να με πεισμώσουν κι άλλο και να συνεχίσω απτόητος τη δουλειά μου.»

Πηγή: Tinealarissa

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις