Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Τρένο από Χαλκίδα για Αθήνα προσέκρουσε σε πεσμένο δέντρο στον Άγιο Στέφανο

Τρένο από Χαλκίδα για Αθήνα προσέκρουσε σε πεσμένο δέντρο στον Άγιο Στέφανο

Το τρένο έπεσε πάνω σε δέντρο που βρισκόταν στις ράγες στο ύψος του Αγίου Στεφάνου. Κανείς από τους 110 επιβάτες της αμαξοστοιχίας δεν τραυματίστηκε…

Τυχεροί στάθηκαν οι επιβάτες σε τρένο που είχε ξεκινήσει το μεσημέρι από την Χαλκίδα για την Αθήνα. Στο ύψος του Αγίου Στεφάνου, η αμαξοστοιχία έπεσε πάνω σε δέντρο που είχε καταλήξει στις ράγες. Ο μηχανοδηγός είχε προλάβει να μειώσει ταχύτητα και έτσι δεν υπήρξαν τραυματισμοί και εκτροχιασμός. Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση, μέχρι να διαπιστωθεί πως όλοι όσοι βρίσκονταν στα βαγόνια, ήταν καλά στην υγεία τους.

Πρόκειται για την αμαξοστοιχία 1547 που ακινητοποιήθηκε στο ύψους του Αγίου Στεφάνου. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπάρχει κανένας τραυματισμός επιβατών και προσωπικού.

Η αμαξοστοιχία 1547 αναχώρησε με 80 λεπτά καθυστέρηση και η αμαξοστοιχία IC54 με 24 λεπτά καθυστέρηση. Σταδιακά η κυκλοφορία των συρμών ομαλοποιείται.

Στο σημείο έσπευσε συνεργείο για να απομακρύνει το δέντρο που έπεσε και να μπορέσει το τρένο να συνεχίσει το ταξίδι του.

Μέσα στην αμαξοστοιχία βρίσκονταν 110 επιβάτες και όλοι είναι καλά στην υγεία τους.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις