Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Τρίκαλα: Απίθανο τροχαίο σε δύο δόσεις – Σταμάτησε να βοηθήσει χωρίς να ξέρει ποια ήταν η οδηγός που εγκλωβίστηκε

Τρίκαλα: Απίθανο τροχαίο σε δύο δόσεις – Σταμάτησε να βοηθήσει χωρίς να ξέρει ποια ήταν η οδηγός που εγκλωβίστηκε

Είχαν Άγιο οι επιβαίνοντες στα τρία αυτοκίνητα. Στην ουσία επρόκειτο για δύο διαφορετικά τροχαία, που συνέβησαν 500 μέτρα μετά τον κόμβο του περιφερειακού προς Καρδίτσα σήμερα στις 07:10 το πρωί…

Το ένα Ι.Χ. επιβατικό που οδηγούσε μία νεαρή γυναίκα εργαζόμενη, ξέφυγε από την πορεία του και εκσφενδονίστηκε μέσα στο κανάλι με τα πυκνά βάτια, σχεδόν από την άλλη πλευρά και εγκλωβίστηκε. Εκείνη τη στιγμή, ένα φορτηγό σταμάτησε απέναντι του δρόμου αφού ο οδηγός αντιλήφθηκε αυτό που είχε συμβεί.

Ένα άλλο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε συνάδελφος της νεαρής γυναίκας που έπεσε στο κανάλι, σταμάτησε για να δει τι συμβαίνει, χωρίς να ξέρει ότι ήταν και συνάδελφός της. Εκείνη τη στιγμή όμως ένα άλλο διερχόμενο μικρό Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο που σταμάτησε.

Αποτέλεσμα το πρώτο Ι.Χ. να βρεθεί εκτός δρόμου! Η οδηγός που έφυγε από το δρόμο, αφού τελικά είχε βγει μόνη της από το όχημα, με την βοήθεια των πυροσβεστών πέρασε το κανάλι και μεταφέρθηκε στο ασθενοφόρο.

Σύμφωνα με το trikalaola.gr, ο νεαρός οδηγός του μικρού Ι.Χ. που εμβολίστηκε, τραυματίστηκε και αυτός ελαφρά. Μεταφέρθηκε και αυτός στο Νοσοκομείο Τρικάλων με άλλο ασθενοφόρο, ενώ μία συνοδηγός από το όχημα που εμβόλισε το μικρό Ι.Χ. μεταφέρθηκε απλά για άλλες εξετάσεις που είχε προγραμματισμένες. Ο οδηγός δεν τραυματίστηκε.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις